reklama
A
agacynda
Gość
Kropka spokojnie :-) Oddychamy ... i liczymy 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0... Lepiej?
Edzia krewetki w cieście i z sosem sweet/souer chilli! Mniaaaaaaaaaam!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kuwa mać dostałam 100 mandatu, za parkowanie za blisko pasów i to pod sądem jak wychodziłam z pracy Nie nooooooo nieeeee aaa nawet pisać mi się odechiało......
Kropeczko no to ladny prezent dzisiaj dostalas Ja jeszcze nigdy nie dostalam mandatu,i mam nadzieje ze juz tak zostanie :-)
Nic wicej nie pisz bo sie zaslinie
Anke testuj,testuj a napewno beda II kreski trzymam &&&&
Ja tez sie balam zatestowac ,dzisiaj jest moj 3 dzien po terminie i dopiero ujrzalam delikatna kreske ...zobaczymy co bedzie w piatek
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Anke trzymamy kciuki !!!!!!!!!
Edytko graaaatuluuuujeeeee i dlaczego ja dopiero teraz się dowiaduję? no i znów, gdy nie zaglądam przez kilka dni z powodu siły wyższej Wy tu wspaniałymi wiadomościami strzelacie. Kurde nooo ewidentnie nie powinnam zaglądać
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytko graaaatuluuuujeeeee i dlaczego ja dopiero teraz się dowiaduję? no i znów, gdy nie zaglądam przez kilka dni z powodu siły wyższej Wy tu wspaniałymi wiadomościami strzelacie. Kurde nooo ewidentnie nie powinnam zaglądać
Syneczki to jeszcze nic pewnego,narazie ujrzalam bladzioszke wiec sie jeszcze moze wszystko wydarzyc :-( czekam do piatku i wykonam nastepny test ...jeju niech ten tydzien szybko mija bo oszaleje
Co do zagladania to prosimy czesciej tutaj wpadac Nasza Czarni zaczarowala liste i dlatego nasza lista prawie cala na czerwono jest :-)
Czarni
matka wariatka :D
halo dziewczynki co taka cisza?
Syneczki zapraszamy częściej nie zapominaj o nas ;-)
Syneczki zapraszamy częściej nie zapominaj o nas ;-)
A
agacynda
Gość
No właśnie cisza straszna... Ja się tak najadłam, że zaraz chyba umrę po cichu i nikt nie zauważy, bo sama sobie siedzę :-( znowu.
reklama