reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kuwa mać dostałam 100 mandatu, za parkowanie za blisko pasów i to pod sądem jak wychodziłam z pracy :wściekła/y: Nie nooooooo nieeeee:crazy::crazy::crazy: aaa nawet pisać mi się odechiało......

reklama
Kropka spokojnie :-) Oddychamy ... i liczymy 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0... :) Lepiej?

Edzia krewetki w cieście i z sosem sweet/souer chilli! Mniaaaaaaaaaam!

Jutro z rana zatestuje...Boję się:-(
Ale nie zapowiada się żeby dostać @ a siku co chwilka ;/.
Dzień do duuupy.
Nieudacznik ze mnie.

Kuwa mać dostałam 100 mandatu, za parkowanie za blisko pasów i to pod sądem jak wychodziłam z pracy :wściekła/y: Nie nooooooo nieeeee:crazy::crazy::crazy: aaa nawet pisać mi się odechiało......

Kropeczko no to ladny prezent dzisiaj dostalas :zawstydzona/y: Ja jeszcze nigdy nie dostalam mandatu,i mam nadzieje ze juz tak zostanie :-)

Edzia krewetki w cieście i z sosem sweet/souer chilli! Mniaaaaaaaaaam!

Nic wicej nie pisz bo sie zaslinie

Anke testuj,testuj a napewno beda II kreski :tak: trzymam &&&&

Ja tez sie balam zatestowac ,dzisiaj jest moj 3 dzien po terminie i dopiero ujrzalam delikatna kreske ...zobaczymy co bedzie w piatek :unsure:

Ostatnia edycja:
Edytko graaaatuluuuujeeeee i dlaczego ja dopiero teraz się dowiaduję? no i znów, gdy nie zaglądam przez kilka dni z powodu siły wyższej Wy tu wspaniałymi wiadomościami strzelacie. Kurde nooo ewidentnie nie powinnam zaglądać :zawstydzona/y:

Edytko graaaatuluuuujeeeee i dlaczego ja dopiero teraz się dowiaduję? no i znów, gdy nie zaglądam przez kilka dni z powodu siły wyższej Wy tu wspaniałymi wiadomościami strzelacie. Kurde nooo ewidentnie nie powinnam zaglądać :zawstydzona/y:

Syneczki to jeszcze nic pewnego,narazie ujrzalam bladzioszke wiec sie jeszcze moze wszystko wydarzyc :-( czekam do piatku i wykonam nastepny test ...jeju niech ten tydzien szybko mija bo oszaleje :zawstydzona/y:

Co do zagladania to prosimy czesciej tutaj wpadac :tak: Nasza Czarni zaczarowala liste i dlatego nasza lista prawie cala na czerwono jest :-)

No właśnie cisza straszna... Ja się tak najadłam, że zaraz chyba umrę po cichu i nikt nie zauważy, bo sama sobie siedzę :-( znowu.

reklama
Do góry