Czarni
matka wariatka :D
no pewnie że tak przecież też jesteś starającaCzy pozwolicie że ja również dopisze się do tej listy ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no pewnie że tak przecież też jesteś starającaCzy pozwolicie że ja również dopisze się do tej listy ??
I co na ten obiad?
chyba bede leniwa dzisiaj, druga kawa zaliczona, lazi za mna wielka ilosc pożywienia albo nie wiem ale wiem ze zjadlabym co idzie i co byloby smaczne....
Kochana opowiedz mi jak to z Tobą było?ja teraz staram się jeść więcej zup jarzynowych
Kobietki a czy są jakieś przykazania czego nie wolno jeść w ciąży? Słyszałam o serze wędzonym, a co jeszcze? Ryby wędzone też odpadają?
Kochana opowiedz mi jak to z Tobą było?
spóźniała Ci sie @ czy nie ... ?
Ja sie tak dzisiaj zastanawiam, bo mam 28cyle wiec na dzis bylby termin, czekam zobaczymy co bedzie, moj ta bardzo by chcial fasolki.... bardzo...Ale kiedy ? bo teraz to robiłam test już przed terminem @, coś mnie podkusiło, ale szok był. Na wczoraj był termin @, cykle zwykle 30 dniowe +/- 1 dzień, więc cykle mam regularne, nawet jak mam przeziębienie, biorę jakieś leki, antybiotyki, jedynie zmiana klimatu na mnie działa. Jeżeli by mi się @ dłużej spóźniała to u mnie podejrzane ;p