reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Grzanka testuj jutro może :)

Basia
Ty jeszcze nie testowałaś?

A co do tego czego nie wolno w ciąży jeść to ja słyszałam, że wędzone rybki odpadają tak samo jak i surowe (sushi)... :(

I dziewczynki uzależnione od kawy możecie w ciąży wypić dwie, ale niezbyt mocne dziennie :)

U mnie dzisiaj szef kuchni (czyt. JA) poleca krewetki w mleku kokosowym z chilli :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Basia
Ty jeszcze nie testowałaś?

A co do tego czego nie wolno w ciąży jeść to ja słyszałam, że wędzone rybki odpadają tak samo jak i surowe (sushi)... :(

I dziewczynki uzależnione od kawy możecie w ciąży wypić dwie, ale niezbyt mocne dziennie :)

U mnie dzisiaj szef kuchni (czyt. JA) poleca krewetki w mleku kokosowym z chilli :p

ja miałam testować?

A ja tak lubię makrelę wędzoną :( a tuńczyk w puszce też odpada?

cześc dziewczynki
dziś dużo pracy miałam ale wszystko przeczytałam, ja nadal nie mam okresu
dziś idę do lekarza, rano robiłam PInk Test i jedna krecha, szkoda mi słów bo już jak nie jestem w ciąży to powinna @ przyjść a tak to zanim dadzą mi na wywołanie zanim porobie badania a w pracy coraz gorzej, no płakac mi sie chce
wiem że dziewczyny które starają sie dłużej to moga mówić że wydziwiam, ale tak naprawde to my staramy się od pażdziernika tylko w listopadzie zaszłam w ciąże a w grudniu poroniłam więc tak sobie myślę że chyba zaktualizuje że staram się 5 cykli
ah ale jakie to ma znaczenie... płakac mi się chce
i tyle

he he :) mogę zatestować jeżeli Ci tak zależy :)
co do jedzenia niby też nie można serów pleśniowych ja tam jadłam wszystko co mi smakowało :-p i nie zwracałąm uwagi co wolno a co nie

Hehehe nie no nie musisz testować :)) Tak mi się ubzdurało bo mi się przypomniało, że rozmawiałyśmy o wtorku... :p

Mgiełka, głowa do góry!! Nie ma na to słów pocieszenia, ale zawsze można próbować. Nie płacz!! :no: Idź na spacer, taka piękna pogoda. Tulimy Cię ! :tak:

reklama
Wesola Kobietko podobno tunczyk ma w sobie duzo rteci i dlatego nie wolno jesc :no: serow plesniowych takze ,Tu w Uk byl przypadek ze ekspedientka nie sprzedala sera plesniowego kobiecie w ciazy :zawstydzona/y: ( dla jej dobra )

Agacynda uwielbiam krewetki a najpyszniejsze sa w ciescie mmmmm palce lizac :tak:

Mgielka przykro ze test nie wyszedl...napewno u lekarza sie wszystko wyjasni ;-)

My bylismy z malym na spacerku ,pozniej pojechalismy do sklepu i kupilam malemu samochodzik-jezdzik ale maly jest zadowolony bo ma nastepna zabawke grajca :-D teraz spi a ja wpadlam do Was :-)

Do góry