reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej kochane ;)
Byłam dziś u gina ;)
Było USG ;) widziałam pecherzyk i serduszko ;) cudny widok ;) Gin powiedział ze wszystko jest dobrze ;)
Kolejna wizyta 27 marca ;) Narazie wychodzi ze to 5 tydzień ;) oby było dobrze przez nastepne 8 miesiecy ;)
Jutro Wam pokaże mojego skarba <33
[h=1][/h]

No ja nie wiem czy się nie zgłosić w tym miesiącu do gina... Bo może mi jajniki znowu nawaliły... :|
Kochanie nie nazywaj tego tak "nawaliły jajniki" bo to nie samochód że może nawalić silnik ;-)
jak poczujesz sie lepiej to idz ja ten miesiąc odczekam jak dostane znowu okresu to idę na kontrolne badania może cos sie tam zmieniło może coś trzeba podleczyć
pait to na zdrowie ;-) mi mąż nie chciał kupić bo mam w ciąże zajść :tak: tak sie martwi nawet w okres :cool:

Ja już jestem. Ochłonęłam już,zrobiłam przelew za mandat, zrobiłam obiad, pranie, pozmywałam, poszłam zrąbać sąsiadke i zasiadłam przed kompem :tak: Zrobiłam koktail z kiwi, banana i truskawek mniaaammm. Dziewczyny, ale mam leniaaaa w przyszły piątek mam termin @ ciekawa jestem czy przyjdzie.... W pn i wt mnie nie ma, jadę na szkolenie (akurat w moje urodzinki) Mąż w poniedziałek wylatuje do Nicei i nie ma go do środy... ech... tak bym chciała dostać prezencik w postaci fasolki na urodzinki

Hej kochane ;)
Byłam dziś u gina ;)
Było USG ;) widziałam pecherzyk i serduszko ;) cudny widok ;) Gin powiedział ze wszystko jest dobrze ;)
Kolejna wizyta 27 marca ;) Narazie wychodzi ze to 5 tydzień ;) oby było dobrze przez nastepne 8 miesiecy ;)

no i super :) widzisz . 5 tydzień to cykl Ci sie trochę przesuną

Hej kochane ;)
Byłam dziś u gina ;)

Kurczę w 5 tygodniu i już widać serducho? Mi ledwo 7 było widać, a jak byłam w 5 to gin powiedział, że najwcześniej w 7 tygodniu powinno być widać :szok:

reklama
Do góry