reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarni Kochana twoje doswiadczenia daja mi jeszcze nadzieje :tak:
A teraz sobie mysle ze jak bylam z Natankiem w ciazy to mialam normalna @ i dlatego testu nie robilam i moze w czasie @ bylo zagniezdzanie i stad ta @ ??? ale teraz to juz zglupialam,bo od 8 dni mal b.duzo sluzu jest rozciagliwy jak przy owulce tylko taki bardziej nie wiem jak to okreslic,bo troche sie rozni jak w czasie dni plodnych :dry: i stad moja nadzieja bo nigdy nie mialam takiego sluzu,ja przed sama @ mam suchoty a tu takie cos :zawstydzona/y: no nic jak nie dostane do poniedzialku zrobie jeszcze jednego sikanca ...i teraz bede sie zastanawiac czy isc na wizyte do szpitala ///

Ja robilam test o czulosci 25 mIu/ml

Mgielka a zrob sobie teraz test owu ...

Ostatnia edycja:
reklama
Czarni Kochana twoje doswiadczenia daja mi jeszcze nadzieje :tak:
A teraz sobie mysle ze jak bylam z Natankiem w ciazy to mialam normalna @ i dlatego testu nie robilam i moze w czasie @ bylo zagniezdzanie i stad ta @ ??? ale teraz to juz zglupialam,bo od 8 dni mal b.duzo sluzu jest rozciagliwy jak przy owulce tylko taki bardziej nie wiem jak to okreslic,bo troche sie rozni jak w czasie dni plodnych :dry: i stad moja nadzieja bo nigdy nie mialam takiego sluzu,ja przed sama @ mam suchoty a tu takie cos :zawstydzona/y: no nic jak nie dostane do poniedzialku zrobie jeszcze jednego sikanca ...i teraz bede sie zastanawiac czy isc na wizyte do szpitala ///
mamy to samo :) tylko ze ja mam bardzo dziwną temperaturę jakiej nigdy nie miałąm a tym bardziej tyle dni przed @ i ona ani nie wzrasta ani nie opada :confused: dziwne ale pozostało czekać.
mgiełka jeśli bobo był ten najczulszy 10 to one zazwyczaj zawsze pokazują pozytyw.... tak to jest prawda przy długich nieregularnych cyklach może nie być owulki to są cykle bezowulacyjne dlatego też długo nie można dostać okresu... Idz do lekarza wręcz zarządzaj od niego leków na wyregulowanie cyklu bo do maja jest jeszcze trochę czasu a zanim je zastosujesz zanim okres sie pojawi to jeszcze le czasu zleci
jeden miesiąc odpuściłam z mierzeniem i nie wiem co się dzieje mierzyłam przed owu miałam wysoką a potem spadła mi do takiej szokującej dla mnie temperatury....

Czarni ja nigdy tempki nie mierze wiec nie wiem jak to wyglada ,ale u Ciebie moze cos tam w brzuszku sie dzieje :tak:

Sluchajcie ja mam w poniedzialek wizyte w szpitalu i bedzie mnie badal ginekolog,tzn mam miec zrobiony komplex badan poniewaz do niedawna mialam plamienia miedzymiesiaczkowe i chca ustalic czy nie mam jakis cyst itd wiec wiem ze bede miala robione hormonki i usg i teraz moje pytanie czy podczas usg bedzie widac ze jest ciaza czy jeszcze nic nie bedzie widac ?? sorki za takie tandetne pytanie ale ja nigdy tak wczesnie nie wykonywalam usg i nie wiem,bo troche sie boje ze jak jestem w ciazy i jak oni zaczna mi tam gmerac to cos sie stanie :zawstydzona/y:

Ja narazie uciekam ,musze umyc glowe i wyjde z dzieckiem na spacerek bo u nas piekna pogoda,slonko siwci jest cieplutko wiec nie chce aby dziecko siedzialo w domku :tak:

Pozniej zajrze

Ostatnia edycja:
No to teraz ja wam dam zagadkę ale proszę żebyście mi coś napisały bo juz dawno cos pisałam ale nikt nie citał :(
no więc moja zagadka brzmi

Od 1 lytego przed @ miałam piersi bolące norma dla mnie więc @ przeszłam było ok ale...
piersi nadal bolą do dnia dzisiejszego bez przerwy a co najlepsze zmieniłam stanik bo był za mały, piersi swędzą, pieką przy chodzeniu bolą,mam tempretarute od 37-5 do 38. dzień w dzień... test robiłam 25 wyszedł negatyw teraz @ mam dostać 6.03 ale dziwo nic mnie nie boli krzyże nerki wszystko jest jak najabrdziej ok od lutego jajnik jeden jajnik drugi co jakiś czas sie odzywają... nie wiem co jest... możliwe że torbiel jeśli @ sie nie pojawi lete do gina i niech sie dzieje wola boska... proszę o opinie Kochane koleżanki ,

a no młoda jestem chodź 7.03 22 latka będą :D

Czarni ja nigdy tempki nie mierze wiec nie wiem jak to wyglada ,ale u Ciebie moze cos tam w brzuszku sie dzieje :tak:

Sluchajcie ja mam w poniedzialek wizyte w szpitalu i bedzie mnie badal ginekolog,tzn mam miec zrobiony komplex badan poniewaz do niedawna mialam plamienia miedzymiesiaczkowe i chca ustalic czy nie mam jakis cyst itd wiec wiem ze bede miala robione hormonki i usg i teraz moje pytanie czy podczas usg bedzie widac ze jest ciaza czy jeszcze nic nie bedzie widac ?? sorki za takie tandetne pytanie ale ja nigdy tak wczesnie nie wykonywalam usg i nie wiem,bo troche sie boje ze jak jestem w ciazy i jak oni zaczna mi tam gmerac to cos sie stanie :zawstydzona/y:

Ja narazie uciekam ,musze umyc glowe i wyjde z dzieckiem na spacerek bo u nas piekna pogoda,slonko siwci jest cieplutko wiec nie chce aby dziecko siedzialo w domku :tak:

Pozniej zajrze
niby 5 tygodniową ciąże wykryje usg dopochwowe i lekarskie badanie ale jak test CI wyjdzie negatywny to powiedz lekarzowi ile dni ci się juz spóźnia wiec może przebada CIe pod tym kontem i sam coś stwierdzi :)

grzanka to tylko się cieszyć że tęmpka jest wysoka tak szybko test Ci nie wykryje jak juz wcześniej pisałyśmy musi upłynąć trochę tego czasu obserwuj temperaturę jak zacznie CI spadać to juz będziesz wiedziała ze juz będzie sie zbliżać a jak bedzie sie utrzymywać to tylko test powtórzyć ale od momentu terminu @. A to ze bolało o niczym nie świadczy po prostu mogłaś miec taki cykl że wszystko Cię bolało a teraz nie to jest jedna wielka kołomyja z tym wszystkim :) czekaj cierpliwie patrz na temperaturę a wszystko będzie dla ciebie jasne :)
mgiełka wyżej napisała że kobieta wymyśla sobie wszystkie objawy ciążowe kto wie może jest w tym prawda

Ostatnia edycja:
niby 5 tygodniową ciąże wykryje usg dopochwowe i lekarskie badanie ale jak test CI wyjdzie negatywny to powiedz lekarzowi ile dni ci się juz spóźnia wiec może przebada CIe pod tym kontem i sam coś stwierdzi :)

grzanka to tylko się cieszyć że tęmpka jest wysoka tak szybko test Ci nie wykryje jak juz wcześniej pisałyśmy musi upłynąć trochę tego czasu obserwuj temperaturę jak zacznie CI spadać to juz będziesz wiedziała ze juz będzie sie zbliżać a jak bedzie sie utrzymywać to tylko test powtórzyć ale od momentu terminu @. A to ze bolało o niczym nie świadczy po prostu mogłaś miec taki cykl że wszystko Cię bolało a teraz nie to jest jedna wielka kołomyja z tym wszystkim :) czekaj cierpliwie patrz na temperaturę a wszystko będzie dla ciebie jasne :)
mgiełka wyżej napisała że kobieta wymyśla sobie wszystkie objawy ciążowe kto wie może jest w tym prawda

Kochana raz sie zeschizowalam i powiedzialam dosyc ze nie mozna tak sie nakrecac bo to tylko przykrosc wywoluje....
tempke pilnuje , pilnuje wszystkiego co jest z moją @ bo chodzi bardziej o nerke niz o schizowanie sie z jedna nerką trza sie pilnować tym bardziej ze za młoda na dializy jestem .... Dziękuje za Twoją opinie będziemy pilnować i napisze tutaj jak co i jak :D

Hey dziewczyny :)
Widze, że sie tutaj dużo dzieje. Bardzo ładne z was dziewczyny :) I prawie wszystkie "czarne" ;) nie będę wyjatkiem :)
No ale ja niestety nie mam czasu żeby wszystko nadrobić i za dużo udzielać się towarzysko :(
Może jak zdam dzisiejdzy egzamin ( trzymajcie kciuki!!!) to zajrze na dłużej. Ktoś mnie pytał co studiuje, napisze, ale później :)
A teraz tylko Wam powiem, że chyba w nocy była owu :) Nie jestem na 100% pewna bo janik wczoraj pobolewał, a dzisiaj już nie boli, więc szczyt bólu mogl przypaść na noc i już jest po owu. Zobacze co przyniesie dzień i temperatura ( dzisiaj jest wztost , ale za mały jeszcze żeby być pewnym). W każdym razie nie moge uwierzyć, hehe, że zrobiliśmy co mogliśmy zeby było dzidziuś :))))))))))))))))))))))))))))))) Pozostaje czekać do 16tego :p
Zmykam powtarzać materiał, buźka!

Oj Groszku wiem co czujesz :-:)-( Trzymam mocno kciuki za egzamin. Ja też miałam mega przeprawę przez tą sesje.

Widzę, że same prawie czarnule :-) Andzia kurde ale młodość od Ciebie bije... Boże, a ja za niecałe 2 tyg 25 lat skończe ech... :-(

Edytka Ty też mi przyominasz bardzo pewną znajomą :tak:

reklama
Do góry