reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja mam do Was pytanie z innej beczki :-p

Bo ja piłam tran ale, teraz przestałam ;)
No i moje pytanie czy mogę teraz pic na odprosić taką miksturę z czosnku miodu cytryny i wody?? :-)

reklama
No to ja sie też sobą pochwalę i moim narzeczonym i naszymi pupilkami :D
no więc ja z Kimi i Robert z Amisiem
9eb7e4933a.jpgbfbc211a43.jpg
a co do mojego koloru włosów to ja mieszam brąz z kasztanem .. ;p

ale fajne psiaki :) ale tak mało pokazałaś siebie :-D już twojego nierzeczonego bardziej widać :)
andzia nie kombinuj przyjmuj sam folik i czekaj co lekarz Ci powie i co przepisze ta mikstura raczej nie zaszkodzi najwyżej zwymiotujesz

Czarni a ten w dniu @ wyszed Ci pozytywny czy nie ??? :dry: Matko jak ja chce byc w ciazy :zawstydzona/y::-D

Grzaneczka no no ,to nastepna ciemnowlosa laseczka dolaczyla do naszego grona :-)

nie i po 5 dniach też nie dlatego odpuściłam al mnie tknęło żeby zrobić przed wizytą i już o takim czasie były dwie krechy :)

To teraz sie juz zaczynam nakrecac ze i u mnie tak bedzie :-):-) ale to strasznie pozno Ci wyszedl test ...a lekarz nie byl zdziwiony ze dopiero po takim czasie wyszedl pozytywny ?

To teraz sie juz zaczynam nakrecac ze i u mnie tak bedzie :-):-) ale to strasznie pozno Ci wyszedl test ...a lekarz nie byl zdziwiony ze dopiero po takim czasie wyszedl pozytywny ?
nie wiesz może gdybym zrobiła po kilku dniach znowu to może by juz pokazało a ja po prostu to zostawiłam i zwaliłam brak @ na to ze strasznie schudłam a jak wiemy mogą być takie zaburzenia no i tak wyszło :) wiesz kobieta która wbiła sobie ze jest po menopauzie :-D w ciąże zajść nie może :cool2: a tu bach :D
wiesz test dopiero moze CI wyjść nawet o 2 tygodniach wszystko zależy w jakim tempie jajeczko przemieszcza się i ile czasu zagnieżdża może to i ma wpływ na to jak oni obliczają termin? bo oni sami nie są wstanie doliczyć dokładnie dlatego dają 2 w tył i 2 w przód tygodnie jako ciąże donoszoną ja urodziłam 5 dni po terminie to moze akurat na 7 dzień mogłabym miec juz pozytyw kto wie jak to się tam tworzy :)

reklama
ja jestem 3 dzień po planowanej @ i wyszedł mega bladzioch na tym bobo strumieniowym co są felerne, ale tej ostaniej ciąży to dwie kreski wyszły mi dwa dni przed @ i to wyraźne, a teraz tylko kucia jajników, bolą mnie sutki ale tylko jak dotknę,czytałam że tak naprawdę to przed @ nie ma żadnych objawów ciążowych, że to takie nakręcanie się, czytałam też że przy długicvh cyklach cześto nie ma owulacji, więc sie zdołowałam, a lekarz kazał mi czekać do maja jak nie zajde w ciąże to wtedy mam przyjść! o nie! idę w poniedziałek
też byłam ciekawa że może około 19-20 dc nadal na teście owulacyjnym pokazywało dwie kreski to może ta owulacja sie przesuneła,żałuje że nie robiłam ich dalej wiedziałabym czy była, a tak to wiem, że mogła sie zbliżać owulacja a jednak jej nie być,
poza tym boli mnie gardło i leci mi z nosa czyli już jakaś infekcja
ale mnie to wpienia

Do góry