reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hey dziewczyny :)
Widze, że sie tutaj dużo dzieje. Bardzo ładne z was dziewczyny :) I prawie wszystkie "czarne" ;) nie będę wyjatkiem :)
No ale ja niestety nie mam czasu żeby wszystko nadrobić i za dużo udzielać się towarzysko :(
Może jak zdam dzisiejdzy egzamin ( trzymajcie kciuki!!!) to zajrze na dłużej. Ktoś mnie pytał co studiuje, napisze, ale później :)
A teraz tylko Wam powiem, że chyba w nocy była owu :) Nie jestem na 100% pewna bo janik wczoraj pobolewał, a dzisiaj już nie boli, więc szczyt bólu mogl przypaść na noc i już jest po owu. Zobacze co przyniesie dzień i temperatura ( dzisiaj jest wztost , ale za mały jeszcze żeby być pewnym). W każdym razie nie moge uwierzyć, hehe, że zrobiliśmy co mogliśmy zeby było dzidziuś :))))))))))))))))))))))))))))))) Pozostaje czekać do 16tego :p
Zmykam powtarzać materiał, buźka!

Groszek no to teraz musisz czekac,ale wiem ze to jest to najgorszy czas ...bo sie strasznie dluzy :tak: oczywiscie trzymamy &&&&

Czarni a jak bylas w ciazy z coreczka to kiedy test Ci wyszedl ???

hej dziewczynki ja dzisiaj tylko do 14tej, wczoraj mi kolezanka przyniosła test bo już nie potrzebny ;-) i oczywiście bobo strumieniowy, zrobiłam po południu , wyszła oczywiście druga kreska ale bardzo blada a czytałam że na tych testach zawsze wychodzi druga blada, więc kupa blada haha, @ nadal nie ma więc szlak mnie trafia
widze że przeważają wśród nas brunetki hoho
to i ja dodam swje zdjęcie, taka sobie 30latka
36110e88db.jpg

teraz mam grzywke na bok, ale dziś ide do fryzjera z wydrukiem tego zdjęcia hehe i chce żeby zrobił tak samo
buziaki

no no no mgiełka super laska :) jak patrzę na Ciebie i na twoja mała jest bardzo podobna szczególnie z uśmiechu :)
Edytko ja robiłąm jeden w dniu spodziewanej a potem jeden po chyba 5 dniach i to tak zostawiłam a potem pozytyw mi wyszedł chyba po miesiącu jak jeszcze raz postanowiłam zrobić przed pójściem do lekarza :-D a się zdziwiłam :tak:
i dodam ze nie było mi nic żadnych bóli zawrotów wymiotów kompletnie nic normalnie sie czułam jak każda kobieta w normalny dzień. jedynie raz zrobiło mi sie słabo po wynikach bo byłam na czczo ale to już był 5 miesiąc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry