reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Lalus kochana jeżeli termin masz na 5 .10 przyjmując ze masz cykle 30 dniowe to test zrobiłaś za szybko , także nie dołuj ,trzymam kciuki

Isis I Rózniczka trzymam kciuki &&&&&&&&&&

A ja zmykam do szkoły, a pogoda straszna wieje zimno i pada

Dzień dobry:)
Mąż pojechał z teściem na giełdę samochodową więc wpadłam się przywitać co by sama nie siedzieć;)
Wczoraj cały dzień byliśmy na działce. Pięęęęękna pogoda była! słońce, gorąco... mmm...:)
U mnie już po płodniakach i czekamy na rezultaty, temki nie mierzyłam ani wczoraj ani dziś, bo jakoś nie miałam serca budzić się w weekend o 6ej;) Jutro będę mierzyć i zobaczymy co termometr pokaże...

Miłego dnia wszystkim!!

Witam :-)

U mnie pięknie słoneczko świeci ale jest chłodno, jak byłam z psem na spacerze to mnie wywiało :-)

Laluś
ja też uważam, że test mógł nie wyjść jeszcze, bo za wcześnie. Także głowa do góry ;-)

Aga miłego dnia w szkole ;-)

Sihaya ja też mocno kciukasy za Ciebie zaciskam ;-) No ja biorę Euthyrox 25 codziennie. A powiedz mi czy ty może się orientujesz kiedy powinien być spadek tempki tzn. w którym dniu cyklu?

Isis czuję się tak sobie niby już jest lepiej, ale ciągle mam katar i mi słabo :szok: a czemu chcesz mieć spadek temp.? Temp powinna się obniżać przed @. Podobno jak jest zagnieżdżenie to jest spadek, ale u każdej może być różnie ;-)Ładnie to u Ciebie wygląda! Trzymam kciuki!

Dziewczyny, u mnie znów spadek czyli zapowiada się powtórka z poprzedniego cyklu niestety :no: w sumie to tak jak czułam...przynajmniej tyle testów nie zużyłam co ostatnio:-D
Asita teraz Ty będziesz moją wyrocznią:tak: czekam na pozytywne zakończenie Twojego cyklu!

Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę!

Sihaya ja też mocno kciukasy za Ciebie zaciskam ;-) No ja biorę Euthyrox 25 codziennie. A powiedz mi czy ty może się orientujesz kiedy powinien być spadek tempki tzn. w którym dniu cyklu?

Ja tez biorę Euthyrox25 i też codziennie:)
Spadek powinien być dzień przed, lub w dniu @ - mówimy tu o spadku poniżej temp podstawowej.
No i w momencie zagnieżdżenia może być delikatny spadek temp - ale to już jest indywiualnie.

reklama
Do góry