reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziękuję dziewczyny, ale u mnie niestety temp. w dół :-:)-:)-( jestem załamana...
Nie chce mi się nic... nawet pisać....
W środę mamy rocznicę ślubu (trzecia)- miały być II krechy, buuuu........a mój M zaczął pracę- głównie wyjazdową więc ze staranek będą nici, bo nie będzie leciał z drugiego końca Polski na owu.... :-:)-:)-(

Sailor obyś miała rację kochana, bo strasznie się boję, że jednak nic z tego:-( M powiedział, że będzie przyjeżdżać na owu. Chociaż woli, żebym już była w ciąży, a on będzie zbierać kasę...
Jejku tyle czasu starań, taki piękny wykres- w porównaniu do wszystkich jakie mam....:-(
Widzę, że serduszkujecie :-) Trzymam kciuki :*

i mi się wykresy poprawiły po clo chciałam się nie nakręcać ale chyba nie umiem. Zawsze coś z tego szaleństwa we mnie siedzi...3mam kciuki żeby twój mąż nie musiał gnać na owulacje tylko do fasolki :tak:

Dziękuję kochana! Ja tez nie umiem się nie nakręcać, nie potrafię...będzie dobrze kochana, ważne że clo pomogło!
Uciekam konfitury z malin robić, bo czekają na mnie...a tak pięknie pachną te malinki...
Miłego dnia!

Co taka cisza? Wszystkie weekendują :p A mnie boli jajnik... czasami... i to chyba dlatego, że zbliża mi się @ :-(

Mnie od dwóch dni też bolą, raz jeden, raz drugi (czasem to tak mega zakłuje), nigdy przed @ tak mnie miałam, bolało na owu, a potem nic i dopiero jak okres dostawałam to zaczynał brzuch boleć :confused: Także Laluś bądź dobrej myśli ;-)
Ja to się chyba za bardzo nakręcam, a najgorsze jest to rozczarowanie ech

czesc kochane dziewczynki- przepraszam za znikniecie- bez uprzedzenia....ale spontanicznie wyjechalismy....
na szybciorka streszcze co u mnie- wiec mialam cala mase objawowo, zgage, nudnosci, wstawanie wnocy na siku, wypryski, lekkie bole podbrzusza, a nawet wlosy- na nogach zaczely mi rosnac jakos bardziej niz zawsze:p....zblizal sie termin miesiaczki- zamowilam sobie testy, dzien przed terminem niewytrzymalam- i siup zrobilam testa- ale po poludniu i nie z porannego moczu- jedna kreska...no trudno pomyslalam....na drugi dzien mialam miec okres- a zawsze mam regularnie jak w zegarku...a tu nic....cisza...se mysle co jest?? to byl piatek....w sobote tez nic....w niedziele tez....postanowilam ze w poniedzilek rano zrobie test z rana bo cos jest nietak....a w nocy dostalam jakiegos palmienia- takie brazowe cos, potem przerodzilo...w wtorek mnie zalalo krwia konkretna..wiec testu juz nie robilam....ech a juz myslalam:p wy tez co nie?

reklama
Cześć dziewczynki:)
Właśnie odprawiłam rodziców:) Figlisko jeszcze miało taki dziwny atak w sobotę rano... a ja się naczytałam, że to może być padaczka... cholera... mam andzieję, że już się to więcej nie powtórzy.
Tempka mi skoczyła dziś i wzięłam rano luteinę a twoją odpowiedź Różniczko przeczytałam dopiero teraz... Ale w piątek miałam taki silny ból podbrzusza, jak za starych dobrych czasów podczas owulacji w regularnych cyklach :) Więc mam nadzieję, że to jednak nie był przypadkowy skok :) Jeszcze dwa dni wyższej tempki i rezerwuję bilet :) hihi
Die Perle... wreszcie się odezwałaś :) Działo się tyle, że nie umiem streścić:)
Agacynda, jak się udało weselicho? Już jestem ciekawa zdjęć jak wyglądałaś :)

A jeszcze miałam Wam pokazać co napisał dziś Figiel jak się dorwał do laptopa :)
Fisiek pisze.jpg
Muszę popracować nad jego ortografią ;)

Załączniki

• FIGIEL PISZE.jpg
    FIGIEL PISZE.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Do góry