Mynia witaj :-) Oby Figielkowi się już na dobre poprawiło. I jaki On figlarny Ja za kotami bardzo przepadam... Uwielbiam je po prostu :-) Mam jedna kotkę. Ma 13 lat. I jest kochana. A mnie pobolewa lewy jajnik... i nie wiem czemu... myślę, że z Fasolki to raczej nic nie będzie...
reklama
A
agacynda
Gość
Witajcie Dziewczyny!
Witaj w końcu Die-Perle!!! Jejku, ale Cię wywiało ;-))
Myniu wesele rewelacja!!!!!! wybawiliśmy się strasznie, dzisiaj ledwo na poprawinach siedzieliśmy i musieliśmy się zmyć wcześniej, bo spać mi się chciało okrutnie... Panna Młoda wyglądała BooooooooooSko!! Sala też rewelacja, chyba nasze wesele zamiast na ogrodzie będzie tam, bo naprawdę super się bawiliśmy :-)
Witaj w końcu Die-Perle!!! Jejku, ale Cię wywiało ;-))
Myniu wesele rewelacja!!!!!! wybawiliśmy się strasznie, dzisiaj ledwo na poprawinach siedzieliśmy i musieliśmy się zmyć wcześniej, bo spać mi się chciało okrutnie... Panna Młoda wyglądała BooooooooooSko!! Sala też rewelacja, chyba nasze wesele zamiast na ogrodzie będzie tam, bo naprawdę super się bawiliśmy :-)
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Myniu mam nadzieję,że Figielkowe objawy nie są padaczkowe. A swoją drogą napis mu wyszedł nieziemski. Oplułam laptopa
Die Perle jak dobrze,że wróciłaś. Myślałam,że zafasolkowałaś i świętujecie
Agacyndo zdjęcie w kreacji mile widziane ;-)
Die Perle jak dobrze,że wróciłaś. Myślałam,że zafasolkowałaś i świętujecie
Agacyndo zdjęcie w kreacji mile widziane ;-)
A
agacynda
Gość
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Agacyndo ślicznie wyglądałaś. Piękna z ciebie kobietka i ten uśmiech :-)
A
agacynda
Gość
Dziękuję Sailor
reklama