reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hejo wszystkim!
Różniczko, nie zamartwiaj się i nie smuć tylko poczekaj na drugie testowanie, a my nie przestajemy trzymać &&&& , prawda dziewczyny ? ;-);-);-)
Agacynda, zrób się na bóstwo i dobrej zabawy !

Figielek już w pełni sił, prawda Myniu?

Ja dziś robię krokiety, tak mnie naszło, by zjeść z barszczykiem ! Naleśniory już są, więc farsz i heja!

Od kilku dni dla wprawy mierzę temperaturkę, aby mi to w krew weszło z samego rana. Ale jeszcze daleka droga przede mną, by się tak obtrzaskać jak Wy :happy2:
Dobrego popołudnia , trzymajcie się!

reklama
Witam wieczorkiem ale padnięta jestem także szybciutko i zmykam wygrzać się pod prysznicem ;)
agacynda dziś widziałam reklamę programu kocham Cię Polsko i Koroniewska była w tej Twojej nowej sukience ;) albo bardzo podobnej ale z pewnością wyglądasz dużo lepiej od niej hehe ale przysłodziłam :szok::-D
Myniu znalazłaś coś na Figlowych ząbkach? swoją drogą zwierzę jest jak członek rodziny na dziecko jest dwa dni wolnego w roku to i na chorego kota też powinno być co nie? ;)
Asita ja kokosów nie lubię :no: za to mój mąż lubi, z resztą czego on nie lubi.. ;D
rożniczka a jaki masz obraz w mikroskopie? bo pamiętam jak aniulkas przed terminem @ się zastanawiała skąd u niej tyle paprotek jak na owu a tu się okazało że II kreseczki wyszły :) nie wiem czy ma to związek ale zobaczyć można ;)
domik jak boli Cię brzuszek to odpoczywaj więcej, poleniu**** trochę w łóżku! na sałatkę się piszę oczywiście na konsumpcję a nie do robienia :-D
Wszystkim owulującym owocnych nocek ;)

Hej dziewczyny :-)
Przesunęłam granicę na 23dc tak jak radziła Różniczka i Sailor :tak:
U mnie tempka w dół troszkę poleciała jak jutro też poleci tzn., że @ się zbliża :wściekła/y: Mnie też pobolewa w dole brzucha takie kłucie bardziej nigdy tak nie miałam przed @ chyba się wkręcam :-D

Życzę udanej niedzieli :-D

Kinguś działamy już 3 dni :-) wg zaleceń lekarza ciekawe jak mi test owulacyjny wyjdzie dzisiaj siknę ok 12

Asitko mnie te bóle i pobolewania zaczęły nawiedzać jak zaczęłam się obserwować :-D zawsze sobie coś wkręcę przez to.

Też bym już chciała czekać na fasolkowe testowanie ale na pociechę popatrzę na dwie krechy na owulacyjnym :-D

Hej lasencje :)

Różniczko Ty się jeszcze nie przejmuj tą jedną krechą, bo zwyczajnie może być za wcześnie, a tempka nadal ładna więc bądź dobrej myśli :)
Sailor kciukam za owocne staranka :)
Myniu cieszę się , że z Figielkiem już ok :)
Asita taki spadek to nie spadek :) Tempka nadal piękna i wysoko, niemal na jednym poziomie :) We wcześniejszym cyklu tak nie miałaś więc weź to za dobrą wróżbę :) Trzymam kciuki :)
Kinga witaj spowrotem i trzymam kciuki za owocne staranka :*
Agacyndo mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś na weselichu :) Kiecka i buciki przepiękne! Aż jestem ciekawa jak na ciele wyglada ta kiecka :)
Resztę dziewczyn pozdrawiam, bo niestety nie pamiętam co tam która już pisała, wybaczcie :*

Dziewczyny moje kochane ja postanowiłam, że w tym cyklu odpuszczam chociaż troszkę i nie będę mierzyła temperatury, liczyła który dzień cyklu itd. Będę brała tylko tabletki no i oczywiście się starała, ale bez presji :)

reklama
hejka.
bylam u ginekologa okazalo sie ze mam stan zapalny pochwy dlatego mnie tak brzuch bolal.
bylam w 14 dc u niego i powiedzial ze mam piekny pecherzyk 25 mm i tylko dzialac ale jak jak meza nie bylo ;( zawsze musi byc na przekor;(
a myslalam ze bedziemy mieli prezent na 1 rocznice slubu akurat wypada na 24 wrzesnia. ale widac nici z tego beda.

Do góry