reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Różniczka widziałam wykresy z negatywnym testem w 14 dpo i pozytywnym 16 tak,że jeszcze wszystko możliwe
Ja też tak jak ty przestawiłabym granicę na 23 dc
Ja też tak jak ty przestawiłabym granicę na 23 dc
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Ja też zaczynam świrować przed @ jak kilka razy z rzędu mi testy nie wychodzą :-(
domikcw
Fanka BB :)
hej laseczki:* nie ma ktoś ochoty mi pomóc sałekę jarzynową dokończyc i resztę domku posprzątac??
coś się źle czujemy. wczoraj bylo nieprzyjemnie wieczorem. czułam jakby mi ktos co chwilke nóż w brzuch wbijał. tak w środek. bolało... boje się o bobaska
trzymam za wszystkie testujące mocno mocno kciuki i przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&
udanych urlopów życzę:*
i gratulacje dla AGNIESZKI za zdany egzamin
buziaki:*
coś się źle czujemy. wczoraj bylo nieprzyjemnie wieczorem. czułam jakby mi ktos co chwilke nóż w brzuch wbijał. tak w środek. bolało... boje się o bobaska
trzymam za wszystkie testujące mocno mocno kciuki i przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&
udanych urlopów życzę:*
i gratulacje dla AGNIESZKI za zdany egzamin
buziaki:*
Witam dziewczynki :-) Aleście naskrobały Ja to normalnie nie nadążam Was czytać.
Różniczko za wcześnie testowałaś Kochana - mówię Ci :-) Następny teścior będzie pozytyw na bank ;-) Trzymam kciuki mocnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Agacynda sukienka boska, a buty rewelacyjne (bardzo lubię Zarę)
Myniu dobrze, że Figielek ok
A powiedzcie po owu temp. na jakim poziomie musi się utrzymywać? (ja to zielona jestem w tym zupełnie)
Mnie (.)(.) przestały boleć, pobolewa mnie dziwnie dół brzucha, czasem coś zakłuje ale nic poza tym. Nie wiem ale jakoś czarno to widzę (pewnie przez to moje stłuczone lustro :-()
Idę na zakupy i zabieram się za sprzątanie ...
Różniczko za wcześnie testowałaś Kochana - mówię Ci :-) Następny teścior będzie pozytyw na bank ;-) Trzymam kciuki mocnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Agacynda sukienka boska, a buty rewelacyjne (bardzo lubię Zarę)
Myniu dobrze, że Figielek ok
A powiedzcie po owu temp. na jakim poziomie musi się utrzymywać? (ja to zielona jestem w tym zupełnie)
Mnie (.)(.) przestały boleć, pobolewa mnie dziwnie dół brzucha, czasem coś zakłuje ale nic poza tym. Nie wiem ale jakoś czarno to widzę (pewnie przez to moje stłuczone lustro :-()
Idę na zakupy i zabieram się za sprzątanie ...
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Cześć Dziewoje )
ja dzisiaj śmigam na wesele :-) zaraz jadę z moim A do salonu żeby się uczesać i o 15 ślub aaaaa już się nie mogę doczekać aż się wystroję
ja dzisiaj śmigam na wesele :-) zaraz jadę z moim A do salonu żeby się uczesać i o 15 ślub aaaaa już się nie mogę doczekać aż się wystroję
Noelle1986
Fanka BB :)
reklama