reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita u Ciebie też ładny ten skok jest! Trzymam kciuki :tak: Ja przestawiłabym granicę wyższych temp. na 23 dc. ale mogę się mylić :-D

Jejku jakoś mi tak smutno i boję się, że jednak nic z tego :-:)-:)-(

reklama
hej laseczki:* nie ma ktoś ochoty mi pomóc sałekę jarzynową dokończyc i resztę domku posprzątac??
coś się źle czujemy. wczoraj bylo nieprzyjemnie wieczorem. czułam jakby mi ktos co chwilke nóż w brzuch wbijał. tak w środek. bolało... boje się o bobaska:(

trzymam za wszystkie testujące mocno mocno kciuki i przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&

udanych urlopów życzę:*
i gratulacje dla AGNIESZKI za zdany egzamin:)

buziaki:*

Sailor mam nadzieję, że wykorzystujecie Twoje chorobowe odpowiednio kochana;-)

Ja idę sprzątać, gotować itd.- muszę się wyżyć na powierzchniach płaskich....

miłego dnia !!!

Witam dziewczynki :-) Aleście naskrobały :szok: Ja to normalnie nie nadążam Was czytać.

Różniczko za wcześnie testowałaś Kochana - mówię Ci :-) Następny teścior będzie pozytyw na bank ;-) Trzymam kciuki mocnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Agacynda sukienka boska, a buty rewelacyjne (bardzo lubię Zarę)
yes2.gif

Myniu dobrze, że Figielek ok
biggrin.gif

A powiedzcie po owu temp. na jakim poziomie musi się utrzymywać? (ja to zielona jestem w tym zupełnie)
Mnie (.)(.) przestały boleć, pobolewa mnie dziwnie dół brzucha, czasem coś zakłuje ale nic poza tym. Nie wiem ale jakoś czarno to widzę (pewnie przez to moje stłuczone lustro :-()

Idę na zakupy i zabieram się za sprzątanie ...

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewoje :))
ja dzisiaj śmigam na wesele :-) zaraz jadę z moim A do salonu żeby się uczesać i o 15 ślub :D aaaaa już się nie mogę doczekać aż się wystroję :D

rożniczka cóz kochana trudno,mysle ze to kwestia dni i w koncu te uprgnione kreseczki sie pojawią. Poprostu nie ma innej opcji!!wykres masz cudowny wiec tylko czekac:D

domikcw w sałatce nie pomoge.wybacz Ale nie moge wogole patrzec w strone jedzenia:/ Ble..

reklama
Różniczka trzymam &&&& mocno... ja dziś mierzyłam temperaturę i było 36,9, ale to może dlatego tak wyszło, że mierzyłam ją wcześniej niż wczoraj... Nie wiem... Agacynda udanej zabawy życzę :-)

Do góry