reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam wieczorną porą :-)

Kłuje mnie strasznie jajnik i bolą piersi ale to pewnie od owu. Zaraz idę do mężusia się poprzytulać, a jutro do gina na monitoring (ile u Was kosztuje monitorowanie cyklu? u mnie strasznie drogo - 50zł :szok:), jestem ciekawa bardzo czy ten mój pęcherzyk pękł? Dziś mam 16dc.

Dobranoc dziewuszki, pozdrawiam cieplutko :-)

reklama
Czesc Dziewczynki :-)

Caly dzien dzisiaj poswiecilam na przyjemnosci :-) rano zrobilam pazurki i jestem zachwycona :D pozniej pojechalam z mamcia na zakupy i kupilam takie piekne rzeczy, zd przysiegam dawno nie bylam tak zadowolona ponzakypach :D mam kiecke na slub z marynarka i buty i bluzke baskunke, spodnie na kant na poprawiny :D meeeega udany dzien.
Oczywiscie malpy nie ma...

Sihaya mam nadzieje ze nie przedluzy mi sie az tak jak Myni, ale zobaczymy, wszystko przede mna :D jutro zabiore z domu termometr.

Bylam dzisiaj z mama na sushi i tak sie najadlam nim ze przez kilka miesiecy nie bede wspominac :D

hej dziewczyny, pisałam tu daawno temu.. mam pytanie.. zrobiłam 1szy test wyszła mi blada druga kreska, za kilka godzin dostałam brązowych plamień, na drugi dzień ponownie zrobiłam test i już 1 kreska, plamienia 3-ci dzien tak po troszkę codziennie, miesiączki brak.. nie wiem co mam o tym myśleć, moja gin jest na urlopie, czy któraś z Was miała podobnie, albo słyszała o takim przypadku? :-(

Ja dziś idę do gina, nie wiem czy jest sens. Trochę kosztuje, nie mogę na nfz bo moja ginka nie prowadzi w tym roku wizyt na nfz. Waham się, z jednej strony może mi powiedzieć, czy była już owulka czy nie....

Hej :)
Zonqa fajnie, że u Ciebie wszystko ok i że widziałaś bąbelka :) Dzięki za fluidki :)
Noelle super, że tak przyjęli w pracy Twoją nowinę, ale mówiłam że będzie dobrze :)
Ehh Bzibziok Ty jak zwykle o jedzonku, że już od rana mi ślinka cieknie :)
Anade ja bym się wybrała do ginka to będziesz wiedziała czy już była owulka czy dopiero będzie i ewentualnie kiedy będzie.

Ja wczoraj jak wróciłam z pracy to poszłam do łóżka od razu spać, bo tak mnie brzuch bolał, że koniec, przebudziłam się tylko ok 20, poszłam się wykąpać i dalej do łóżka. Nie nawidzę pierwszego dnia @, bo zawsze poprostu umieram. Ale dziś już jest ok w miarę.

Miłego dnia kochane:-)

reklama
Witajcie ja tylko na moment wpadłam się przywitać, bo zaraz muszę iść na spotkanie.
U mnie dzisiaj piękna wakacyjna pogoda, aż chce się żyć.

Do góry