reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anade ja już na początku roku tak liczyłam, że się uda w styczniu to wtedy termin wychodziłby mi na naszą 5 rocznicę w październiku, ale się nie udało. A teraz jakby mi się udało w tym cyklu to bym miała termin w miesiącu w którym mam urodzinki :) Za Ciebie trzymam kciuki oczywiście, żeby było jak sobie wymarzysz :)

Ostatnia edycja:
wy to macie tempo, troche mi zajelo nadrabianie ale i tak dobrze nie nadrobilam, chcialam sie zapytac czy to tylko ja tak mam w bance pomieszane, skonczyl mi sie plodny okres ma byc (oby nie bylo) 7.09 a ja rozgladam sie juz za testami ciazowymi ktore wykryja ewentualna ciaze jakis czas przed okresem(np 7 dni przed) i ba znalazlam taki wynalazek ale nie wiem czy rzeczywiscie dziala a ze kosztuje calkiem sporo to chcialabym podpytac czy ktoras z Was badz ze znanych wam osob miala okazje wyprobowac?

hej dziewczyny

pamiętam o Was i podczytuje Was ale niestety czas wolny ostatnio bardzo się skurczył i nie mam wcale czasu na BB

Dziś miałam wizytę, widziałam mojego bąbelka serduszko bije kartę ciąży będę miała założoną na następnej wizycie.

Tak więc u nas wszystko ok i przesyłamy bardzo dużo fluidków}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Widzę, że dużo nowych dziewczyn dołączyło do wątku to i pewnie posypią się dwie kreseczki w myśl naszej teorii:-D

reklama
goniap2 ja nie robiłam takich testów i nawet takich nie widziałam :szok:
zonqa dobrze że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję, że teoria znów się sprawdzi:tak:
sailor fajny ten twój doktor, chyba też muszę pomyśleć o jakimś chorobowym, bo mnie wykończą w tej pracy:-( dobrze, że dał Ci skierowanie na badania moczu, bo ja nie wiem jak tak można bez badań....jak coś to rób też sama to jest koszt ok. 10zł i dobrze że białko jest- wykorzystajcie wolne w 100% :-D nie kazał w łóżku leżeć ten doktor??:-D
Mynia jak tam randka? Cudnie wygląda to Twoje mieszkanko kochana :tak:
Margotka trzymam kciuki za nowy cykl! żeby ta...@ już nie przyszła!!! (niech się zatrzyma na 9 miesięcy)

Ja właśnie oglądałam na fb zdjęcia córki mojego byłego, niedoszłego i no dosłownie zazdrość mnie ściska! Taki ktoś ma dziecko (prawie 2 tygodniowe) a ja nie :zawstydzona/y:ach smutno mi no...

Do góry