17sty Obserwacja cyklu - enpr.pl - mój wybitny wykres w tym cyklu hehe
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Margotko właśnie tak powiedział mój pan doktorek że teraz w tym cyklu pierwszym bez clo jest bardzo duża szansa na bobasa. Mówił,że większość jego pacjentek zaszło w tym cyklu niż podczas v=brania clo. głowa mnie rozbolała... autko do odbiory i lżejsza jestem o 200 zł a po wypłacie jeszcze jakieś uszczelki musimy wymienić...
OOO, Sihaya ja dzisiaj też mam 17dc pamiętam jak kiedyś miałyśmy pół miesiąca różnicy i pisałam, ze Cię gonię, no to Cię dogoniłam
hehe to Ty szybka jesteś
Hmm to może ja odłożę tą laparo o miesiąc, bo później nie można się starać, a miałam iść do dr zaraz jak dostanę @. Sailor ja jestem lżejsza o 600 zł przez to moje piątkowe rozbicie autka...
A ja nawet nie chcę jeszcze myśleć ile zapłacę za moje autko. i to tak na zmianę jak z moim jest ok, to mężowe auto reperujemy jak jego jest ok, to moje i tak na okrągło
A ja nawet nie chcę jeszcze myśleć ile zapłacę za moje autko. i to tak na zmianę jak z moim jest ok, to mężowe auto reperujemy jak jego jest ok, to moje i tak na okrągło
skąd ja to znam... ehh.... prawie jak studnie bez dna...
jejku dziewczyny, ja już chcę się zapisać do majóweczek ;( termin wychodziłby (no właśnie, różne kalkulatory różnie podają) - 23/24 maja. 23 maja są urodziny mojej mamusi, której marzeniem jest wnuk. W przyszłym roku kończy okrągłą 50 - czyż to nie byłby wspaniały prezent
reklama