reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
OOO, Sihaya ja dzisiaj też mam 17dc :-Dpamiętam jak kiedyś miałyśmy pół miesiąca różnicy i pisałam, ze Cię gonię, no to Cię dogoniłam:):):)

Margotko właśnie tak powiedział mój pan doktorek że teraz w tym cyklu pierwszym bez clo jest bardzo duża szansa na bobasa. Mówił,że większość jego pacjentek zaszło w tym cyklu niż podczas v=brania clo. :tak: głowa mnie rozbolała...:angry: autko do odbiory i lżejsza jestem o 200 zł a po wypłacie jeszcze jakieś uszczelki musimy wymienić...

Hmm to może ja odłożę tą laparo o miesiąc, bo później nie można się starać, a miałam iść do dr zaraz jak dostanę @. Sailor ja jestem lżejsza o 600 zł przez to moje piątkowe rozbicie autka...

Hmm to może ja odłożę tą laparo o miesiąc, bo później nie można się starać, a miałam iść do dr zaraz jak dostanę @. Sailor ja jestem lżejsza o 600 zł przez to moje piątkowe rozbicie autka...

A ja nawet nie chcę jeszcze myśleć ile zapłacę za moje autko. i to tak na zmianę jak z moim jest ok, to mężowe auto reperujemy jak jego jest ok, to moje i tak na okrągło

jejku dziewczyny, ja już chcę się zapisać do majóweczek ;( termin wychodziłby (no właśnie, różne kalkulatory różnie podają) - 23/24 maja. 23 maja są urodziny mojej mamusi, której marzeniem jest wnuk. W przyszłym roku kończy okrągłą 50 - czyż to nie byłby wspaniały prezent :)

reklama
Ja to mam o tyle dobrze, że mój m sam dużo potrafi zrobić więc narazie tylko części do mojego zamówiliśmy i będzie sam naprawiał, oczywiście to co się da, bo tak to nie chcę myśleć ile bym zapłaciła...

Do góry