reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No faceci tak mają:):):)
A my zastanawiamy się nad tygodniowym urlopem od poniedziałku, bo już jakoś mam dosć pracy.

To jest paradoks, że kobiety chcą mieć jak najmniejsze brzuch w sensie wiecznie się odchudzają a ten jeden przypadek znaczy ciąża jest wyjątkiem.
Mi też się marzy taka piłeczka, chociaż trochę się obawiam, bo u mojej mamy ciąża rozeszła się po całym ciele a nie tylko w brzuch i wyglądała w ciąży ze mną jak potwór.

Ostatnia edycja:
reklama
Sailor mi w tym cyklu też jakoś wcześniej się pojawiło normalnie mam owulację 16-17 dc, a w tym miesiącu białko miałam 12-13 już i jakoś tak owulację.

Bzibzioczku właśnie nie spodziewałam się bo po clo miałam ok 14 dc a przed clo nawet i 17 dc :confused: mój doktorek mówi,że w tym 1 cyklu po skończonej kuracji clo jest duża szansa na bobasa. Zobaczymy...jajnik też rano dawał czadu...:-D ja tem narzekać nie będę na wczesną owulację :-D

reklama
Do góry