reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Już się naprawiło :)
Różniczko po owulacji kiedy jeszcze daleko do terminu @ każdy spadek może równie dobrze oznaczać zagnieżdżanie :) Trzymam mocno kciukole :) Ale by był wysyp II kreseczek u nas :) Dawno tak nie było :)

Ja wam powiem, że ten miesiąc jest rekordowy !!! 7 x II a jeszcze się miesiąc nie skonczył i napewno kilka do nas jeszcze dołączy ! :D

Ostatnia edycja:
Dzięki Margotko, naprawdę pierwszy raz mam taką duużą nadzieję, że się udało! i mam nadzieję, że masz rację z tym zagnieżdżeniem...
Faktycznie już wszystko działa:tak:

A mnie znowu dziewczyny dopadło to co wczoraj. Znowu mnie energia rozpiera:szok: i znowu pewnie zasne ok 1:crazy: no tak tylko ja w dzień podsypiam ile sie da:/ poprzestawiało mi sie wszystko:rofl2: dobrze,ze jutro mam wolne:D

reklama
ALG JESZCZE RAZ OGROMNE GRATULACJE!!!!!

Pianka
fajne masz podejscie do facetów lekarzy:) moja doktorka jest bardzo delikatna no i się nie krępuje. jakoś sobie nie wyobrażam rozkładac nóg (sory za wraz) przed obcym facetem. wstydzę się:zawstydzona/y:
sihaya witaj po udanym urlopie:)
agnieszka napewno wszystko będzie dobrze. już koniec niepowodzeń. czas na szczęście teraz:*
noelle byc kobietą w ciąży to znaczy miec różne nastroje:p przyzwyczaisz się. ja bez energi ostatnio chodzę...
mynia udanych chwil z S :*

któraś pytała o testy z tesco no to mi nic nie pokazały...a tak wogóle to żaden mi nic nie pokazał:-D

a o ciąży dowiedziałam się też z Amil:)

chce mi się świeżej pachnącej bułeczki i gorącego kubka żurek albo krem z pieczarek!!! no chce mi się jak cholera:-D

Do góry