reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ALG To,że tak powiem idziemy łeb w łeb :-) u mnie 1/2 maja:D Zapraszam kochana do majóweczek 2013 powoli sie rozkecamy:-) Opowiadaj jak sie czujesz? pewnie szczescie Cie rozpiera!!:D Komu sie juz pochwaliłas???:-)
Mynia_82 miłego wieczoru kochana!!:*

reklama
Noelle postanowiłam dołączyć do majóweczek jak ciąże potwierdzi lekarz. Mamy zamiar z mężem udać się w przyszłym tygodniu do najomej pani dr :tak:
Na razie powiedzieliśmy znajomym, którzy nam też powiedzieli jako pierwszym :tak: rodzicom chcemy powiedziec jak będziemy mieli usg w ręku :blink: i będzie wiadomo, że wszystko jest ok :tak:

Jak się czuję ... ??? :confused: Psychicznie jeszcze chyba do mnie nie do końca dotarło :-D Choć stanełam dziś przed lustrem i gadałam do brzucha :-D
Fizycznie no to moje i tak duże cycki zrobiły się nabrzmiałe (właściwie to ich nabrzmiałość zachęciła mnie do zrobienia testu). Od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch tak jakby supełek mi się tam zawiązał :-D i boli mnie kręgosłup na wysokości kości biodrowych ... w sumie to chyba wszystko :tak:

Hej :)

Agnieszka to normalne, że się stresujesz ale trzymam mocno kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze a nawet bardzo dobrze :)
ALG jeszcze raz gratulacje kochana! Śliczny suwaczek :)
Myniu to miłego pobytu u koleżanki no i cudownego spotkania z S ;)

Ja niedawno wróciłam do domu, latałam po mieście w poszukiwaniu czerwonej krótkiej spódniczki takiej z falbankami z koronki, bo w sobotę idę na ten panieński i mamy być ubrane w stylu Moulin Rouge, a że czarny gorset już mam to szukałam kiecki i cieszę się bardzo, bo znalazłam piękną czerwoną taką jakby z płatków uszytą - boska :-)
W sobotę testuję i mam wielką nadzieję, że też ujrzę już dwie kreseczki tak jak Noelle i ALG :)

A powiem wam jedną rzecz.
Od czasu pierwszego pozytywnego testu zrobiłam chyba jeszcze ze 4 ... jak głupia mało mi potwierdzenia było XD ... i powiem Wam że większość powszechnie dostępnych testów można sobie wsadzić nie powiem gdzie ...
Licząc po kolei zrobiłam:
1. QuickVue (wieczorem)- wyszła blada
2. Bobotest żółty (rano) - wszyła ciemniejsza
3. Nova test (po południu) - wyszła dużo bledsza niż przy pkt. 1
4. Unitest (rano) - nie wyszła wcale !!!! :szok:
5. Pink test (rano) - pokazało się coś co możnaby uznać za błąd ....
6. Bobotest żółty (o 17 dzisiaj) - po 5 min wyszła idealna gruba kreska może nie tak ciemna jak kontrolna ale bardzo bardzo bardzo dobrze widoczna....

Mój wniosek jest taki że Unitestu, Novatestu i Pinka nie ma co robić bo pomimo tego że wszystkie mają taką samą czułość jak bobotest żółty to wychodzą bardzo kiepsko albo wcale !!!:szok:

reklama
Do góry