Noelle bardzo bym chciała ten maj
mój mąż miałby piękny prezent na urodziny
mam nadzieję, że się uda
250 za wizytę? masakra jakaś, ja chodzę prywatnie i bierze 100zł (w tym jest usg), tylko może przy prowadzeniu ciąży faktycznie może chcą więcej
coś strasznego!!!
Sailor, Lusia badajcie żołnierzyki, bo może faktycznie trzeba je "podrepreować", chociaż wiem, że faceta to ciężko namówić na badania...
dominikcw zdjęcia maleństwa śliczne! i też jestem za tym aby się nie głodzić- jeść mało, a często żeby nie mieć ochoty na małe co nieco
Mynia super, że masz wolne, no i te pyszności, aż sama coś będę gotować coś szałowego w ten weekend, bo ostatnio wszystko w biegu....
Czarnooka ja nawet też nie liczę cykli, bo i po co się bardziej stresować...dlatego przy mnie nie ma podanego numeru cyklu :-( jakoś mi tak łatwiej...
Margotka ja uważam, że puki @ nie ma to zawsze jest nadzieja, a poza tym każda z nas inaczej reaguje i może u Ciebie wystarczy taki skok temp.
Agnieszko trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę- na pewno wszystko będzie dobrze! I mam nadzieję, że to będzie faktycznie "ten" cykl
Pianko dziękuję bardzo za kciuki
dobre to z tymi badaniami na nockach sama bym sobie trochę krwi upuściła i porobiła badania
ALG gratulacje, bo nie wiem czy wczoraj gratulowałam....oby wszystkie z nas były na czerwono
no ładnie z tymi testami!!! Ja mam tez z tesco kupione, hmmm
Witam nowe staraczki!
U mnie temp. dziś trochę niższa, ale nie mogłam spać z tego upał, no i wstawałam w nocy, więc myślę, że "przefałszowana" zobaczymy co będzie jutro...
Ale że Was odrzuca od mięty, to dla mnie było by naprawdę coś nowego- bo tylko mięta pomaga mi jak jest mi niedobrze, no ale w ciąży może być inaczej
hehe ale nie będę narzekać- cholera sama tego chcę!!! ;-)