reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kochane moje domik i pianko bez obrazy :) wy jesteście z nami ciągle :) dziękuję :) chodziło mi o dziewczyny które długo były na tym forum a po zaciazeniu już do nas nie zaglądają mimo że się udzielają na BB

reklama
powiedziałam mojemu małżonkowi, że mu kupiłam maść na tego gorącego penisa, ale chyba powinien się nią posmarować po kochaniu co??????:rofl2:

Ja sobie tez wypraszam! (foch). A tak seriooooo sorry za bledy,siedze w pracy 12godzine i pisze z telefonu.cos mi te forum nie dziala na komorce;( podczytuje Was dzisiaj w wolne chwile;) mam pare uwag;) ale odpisze jak dotre do domu w koncu;) pozdrawiam kochane!

Noelle cóż za piękny suwaczek ;) wracaj do domu i nam się tu uzewnętrzniaj z uwagami ;)
Asitko no chyba po bo inaczej to w Tobie zostawi co mu nasmarujesz ;P ;D

Właśnie Noelle piękny suwaczek :-D ja też taki chcę :-(
Pianko na właśnie też tak myślę, że jakby posmarował się przed seksowaniem to by mi wszystko w środku zostawił, ale dzisiaj powiedział mi, że już go tak nie boli i nie piecze :-):-)

Asita Ty zajedziesz tego swojego chłopa:-p:szok:
Mynia kocyk piękny!!!
Sailor ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie! Zróbcie badania, to bardzo uspokaja jak się okazuje, że wszystko ok :tak:a jak nie to będziecie się leczyć, a nie zastanawiać czemu nie wychodzi:tak:
Noelle suwaczek śliczny!

My działamy- u mnie dni płodne więc nie żałujemy sobie;-)
Ja gdzieś przeczytałam, że przytulanki jak najbardziej wskazane są codziennie, chyba że ktoś ma problem z ilością/jakością plemników to wtedy trzeba co drugi dzień. W okresie najbardziej płodnym oczywiście:tak:

Pianka coś mi się zmazało to co napisałam do Ciebie- Twój suwaczek też piękny! Jejku u Ciebie już 6 tydzień! Ale ten czas leci!!!

rożniczka wykorzystaj męża to też będziesz miała taki ładny :) także działaj jak paprotki nakazują ;) śmiać mi się chce z mojej małej kupiliśmy jej dziś nocnik i wszędzie go targa ze sobą i kombinuje żeby tylko na nim posiedzieć albo chociaż nogi do niego wsadzić ;)

hej dziewczyny

Ja dzis pierwszy dzien po urlopie w pracy byłam i styrana jestem strasznie :no:

Dziś albo zawcześnie zmieżyłam temperaturą (jakieś 2 godziny wczesniej niż przez ostatnie dwa tygodnie) albo po prostu się nie udało bo tempka spada w dół. Śluzu już prawie nie ma tak sucho się zrobiło ... to co mnie jeszcze dziwi to bolące cycki i szyjka która jest wyjatkowo wysoko i taka dziwna w dotyku jak na tą porą cyklu. Zazwyczaj była już nisko i taka jak kamień... no cóż zobaczymy co to będzie...

Idę coś zjeść bo jeszcze nic od obiadu nie jadłam...

reklama
lusia19900 kochana tak jak dziewczyny mowia,lec w srode ponownie na bete. Mysle,ze cos jest na rzeczy. Po drugim wyniku sytuacja powinna byc juz mniej wiecej jasna. Jesli to ciaza i wszystko przebiega dobrze to poziom bety powinien podniesc sie raz jeszcze o tyle:D

Poza tym dziewczyny mialam tyle do napisania i juz opadłam z sił. I sie skupic nie moge;D Powiem Wam ze kondycyjnie juz wymiekam. Wogole nadaje sie tylko zeby lezec i spac.A zamiast tego 12 godzinne dyzury:szok:

Do góry