reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszka fajniutki masz brzusio taki kształtny, okrąglutki bo u mnie to nic, nic i nagle koło pępka taki szpic do przodu na zdjęciu tak tego nie widać ale w rzeczywistości śmiesznie to wygląda ;D moje dziecię to jakoś w trójkąt się układa nie wiem może szałas sobie buduje ;) w pierwszej ciąży taki brzuch to miałam może coś koło 14-15 tygodnia :/

reklama
ja na razie ukrywam chociaż chciała bym juz powiedzieć całemu światu że sie udało , no ale niestety nie che zapeszać powiem dopiero w 11 tc , na razie wie tylko mąż i teściowa ona się dowiedziała z przymusu, bo musiałam iść do lekarza to już jej powiedziałam

margotko może Ty owu miałaś szybciej ?I będzie fasolka :) najlepszy ekspert to chyba nasza Mynia no i Sailor

Margotko ja jak wezmę powietrze i "wepchnę" je do brzucha to wyglądam jakbym lada dzień miała rodzić :-) mój mąż zawsze mówi pokaż brzuszek ciążowy i głaszcze tak jakby tam była fasolka i mówi do niej :-) to jest dopiero szaleństwo:-D

Dzieki dzwewczyny! Strasznie sie denerwuje.

Czy ja juz mowilam, ze mam niesamiwitego meza? Przed chwila padlo pytanie ''czy to juz czas na testowanie? '' na moje ''tak. dzis mozemy spobowac albo jutro rano'' uslyszalam '' to dobrze, bo wiesz takie czekanie do momentu kiedy mozna testowac jest strasznie stresujace'' :-D

Agnieszko no właśnie byłam wczoraj na USG i gin mówi, że owulki nie było, pęcherzyk zaledwie 11mm. Czy to możliwe żeby nie zauważył? :angry: Tempka poszła w góre jak po owulce, test już dziś negatywny stąd nie wiem co mam myśleć.

reklama
Agnieszka fajniutki masz brzusio taki kształtny, okrąglutki bo u mnie to nic, nic i nagle koło pępka taki szpic do przodu na zdjęciu tak tego nie widać ale w rzeczywistości śmiesznie to wygląda ;D moje dziecię to jakoś w trójkąt się układa nie wiem może szałas sobie buduje ;) w pierwszej ciąży taki brzuch to miałam może coś koło 14-15 tygodnia :/

co Ty kochana tutaj mi piszesz śliczny masz brzuszek ja tam nie widzę nic szpiczastego , piękny :)

Do góry