reklama
G
gość 574
Gość
Noelle1986: gratulacje ogromniaste! spokojnych 9ciu miesięcy!
Pianka: trzy razy patrzyłam na twój wykresik czy na pewno 6ty tydzień ci leci, bo brzusiu już nieźle widoczny - super!widzę, że tu ruch w interesie i co i rusz któraś w ciąży jest! super!
Pianka: trzy razy patrzyłam na twój wykresik czy na pewno 6ty tydzień ci leci, bo brzusiu już nieźle widoczny - super!widzę, że tu ruch w interesie i co i rusz któraś w ciąży jest! super!
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
domikcw
Fanka BB :)
alg to teraz i za Ciebie będziemy trzymac kciukaski
pianka, agnieszka prześliczne brzuszki!!! jak ja lubie patrzec na te krąglości!!! pięknie:*
pianka, agnieszka prześliczne brzuszki!!! jak ja lubie patrzec na te krąglości!!! pięknie:*
G
gość 574
Gość
agnieszka116: śliczniutki brzusio przy kolejnym dziecku szybciej się pojawia, co?
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
szybciej dużo szybciej przy córci to ja taki brzuszek może miałam w 4mc
Agnieszka śliczny Twój brzychol :-)
tak na Was patrze i jakie Wy jesteście chudziutkie tylko te brzuszki ciążowe się odznaczają, u mnie to by było widać chyba w 9 miesiącu, że jestem w ciąży, bo już teraz mi nie raz gratulują ciąży
tak na Was patrze i jakie Wy jesteście chudziutkie tylko te brzuszki ciążowe się odznaczają, u mnie to by było widać chyba w 9 miesiącu, że jestem w ciąży, bo już teraz mi nie raz gratulują ciąży
reklama
Asitka ja jak się najem to mam też taki brzuszek okrąglutki jak ciążowy, lubię wtedy stać przed lustrem i sobie wyobrażać, że to właśnie ciążowy jest i że mieszka mała fasolinda tam w środku. Pewnie pomyślicie, że jakaś walnięta jestem :-)