reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko podobno w kolejnej ciąży wszystko szybciej idzie no i wiadomo czego się spodziewać bo w pierwszej ciąży to miałam problem czy to na pewno są ruchy dziecka czy mój przewód pokarmowy :D a ja bardzo szybko poczułam córcię pierwsza ciąża i też w 16 tyg już wierzgała tak że mąż pod ręką czuł :) ale z USG wychodziła na starszą także nie wiem czy nie była wcześniej zmajstrowana niż mi się wydawało może stąd tak szybko :)

to szybko czułaś ja poczułam pierwsze w 18 /19 tc

reklama
Margotko co do testów to piszą chyba na nich, że one pokazują jedynie pik LH po którym zazwyczaj przychodzi owulacja ale nie musi przyjść... tak jak pisałam nie dawno o tych nieudanych podejściach do owulacji... tak samo jest ze skokiem temperatury on nie świadczy na 100% o odbytej owulacji. W fachowych książkach piszą, że 100% pewności co do tego czy owulacja była czy nie można mieć jedynie w momencie kiedy podejrzy się ją na usg dokładnie w jej trakcie na co są minimalne szanse, a drugim bezapelacyjnym dowodem na owulację jest ciąża. We wszystkich innych przypadkach ani monitoring ani mierzenie tempki ani testy LH nie dają takiej pewności...

hej

no to i ja się pochwalę swoim ogromnym brzucholem:zawstydzona/y:

068.jpg072.jpg

Noelle ogromne gratulacje i zapraszamy na kwietniówki :laugh2:

no to ja też przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jakie piekne brzuszki:D:D Dziewczyny rewelacja,naprawde pieknie wygladacie!!

zonqa kochana,poobliczałam termin na kalkulatorach dostepnych w necie i wychodzi 1maj:szok:

Ja to bede sie jeszcze testowac .Tylko nie wiem kiedy ta kreseczka bylaby ,chociaz w teorii ,grubsza.kiedy robic test??jakies sugestie??

reklama
Do góry