reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny kochane moje wy też niedługo zobaczycie na teście swoje II piękne kreseczki,
mi pomogło to że przestałam mierzyć i kochaliśmy się wtedy kiedy mieliśmy na to ochote, fakt że druga połowę cyklu mierzyłam bo to było silniejsze ode mnie , od jutra już nie mierzę nie będę się denerwować

reklama
Ja to juz sie uzalezniłam od termometru;D A juz szczegolnie teraz gdy tak podskoczyła mi tempka to juz mnie skręca z ciekawosci i obawy ile bedzie jutro

ja też lubię mierzyć ale nie chce sobie tam gmerać, chociaż z ciekawości sprawdziłam co tam się dzieje i mam tak szyję nabrzmiała tzn taka spuchniętą jak by i co najważniejsze zamknięta

ojej agnieszko ale Ty mi dziś emocji dostarczyłaś!!! ogromne gratulacje. będę za Was trzymac kciuki i się modlic bo nie ma innej opcji jak spokojne 9 miesięcy dla Ciebie:* tak się cieszę i tulę Cię mocno!!!

no to teraz przykaz dla każdej z Was. brac mi tu przykład z Agnieszki i odstawiac termometry i kochac się jak macie na to ochotę:) a efekty będą napewno!!

Domikcw tak robiłam w poprzednim cyklu i niestety nic z tego nie wyszło, dlatego teraz powiedziałam mojemu mężowi że nie obchodzi mnie jak on to zrobi ale nie ma opcji żeby ominąć chociaż jeden dzień bez bzyku bzyku ;-)

reklama
Do góry