reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ku..a tak tez myslalam :baffled:,ale wolalam zapytac.Jednak nadal mam nadzieje ze moze tym razem,chociaz tej nadzieij mam juz niewiele.Pozdrawiam i zycze wam dziewczyny szczescia w oczekiwaniach:happy:

Agnieszka ogromne gratulacje coś czuje że wiosna będzie dla nas szczęśliwa:tak:

mi jet dziewczyny strasznie zimno a do tego jestem bardzo senna a przez to że w pracy zapi....to jeszcze bardziej to się wszystko potęguje a Fifek też wymaga uwagi.

Wybaczcie że rzadko się odzywam ale cały czas was podczytuje i trzymam za was kciuki

Ostatnia edycja:
Agnieszka super kochana :*:*

a ja wam powiem że jestem wściekła bo mi zamknęli przychodnie i nie mam wyników!! do pon muszę czekać! ryczeć mi się chce..ja zwariuje..:wściekła/y:

agnieszka gratuluje
ja czekam na męża, u logopedy ok jest lepiej niż myślałam to przejściowe ale jesteśmy pod kontrolą teraz wizyta 23-ciego,
byłysmy na zakupach i zaszalałyśmy
kupiłam test i zrobiłam , mocz był zagęszczony bo od 8mej rano nie robiłam siku aż dopiero do testu czyli nie ma żadnych złudzeń, ciąży brak nawet cienia nie było chwile płakałam a teraz już czekam na @ kiedyś może się uda, a jak nie to mam moją gwiazdę, teraz martwie sie tym że w płuchach mnie piecze, gardło boli leje sie z nosa i pieką oczy wezme gripex bo chyba z jutrzejszego morza nici

pozdrawiam dziewczynki

hej kochane siedzę i wyje
lekarz mi powiedział że takie plamienia bardzo często się zdążają, zrobił mi USG i powiedział że tam jeszcze nie widać pęcherzyka, i że błona macicy pogrubiona nic nie kazał brać i że mam przyjść za dwa tygodnie do niego , a jak zacznę krwawić to mam jechać do szpitala
i tyle się dowiedziałam

wiecie co ja cały czas brodzę tzn to jest śluz zabarwiony lekko na brązowo

tak sobie myślę że to faktycznie fasolka może się ugaszcza, skoro nie widać jeszcze pęcherzyka to może to że się zagnieździła

Ostatnia edycja:
Agnieszka, trzymam kciuki za was :* a nie chcesz zrobic bety? lekarz nie kazał? tak najszybciej się dowiesz myślę..musi być dobrze!

A ja znów test zrobiłam, tym razem z allegro i jest jasna kreska i to dziwne bo ciemniejsza niż rano (2 w nocy) :) nio ale inny test to może o to chodzi. A kto mnie zmienił na liście? Przynawac sie :-p ja chciałam to zrobić ale po becie..to by była wielka przyjemność, no ale trudno, przeżyję;-)

reklama
agnieszka116 ej! kochana,w sumie wiedziałysmy,ze na tym etapie nic lekarz nie wykryje w usg. A fakt ,że błona macicy jest pogrubiała,świadczy zapewne o tym,że maluszek sie tam zagnieżdził:D Takie brudzenia moga trwać od kilku godzin do kilku dni. Ważne zeby sie nie nasilały a poki jest taka ciemna,brazowa krew to nie ma powodu do paniki. Najgorsze jest to czekanie,wiem.ale nic na to nie poradzi sie,wiec teraz powinnas sie oszczedzac, jakby brzuch bolał wez nospe ona dobrze rozskurczowo działa. I czekamy. Na nastepnej wizycie mysle że zobaczysz piekny pęcherzyk:D kochana,dla pewnosci za pare dni zrób dobie bete i test sikany żeby zobaczyc czy kreseczka mocniejsza:D a jak mocniejsza to znaczy,że wszystko idzie w dobrym kierunku.
Uważam ,że bedzie dobrze.
mgielka2008 może jednak jeszcze jest nadzieja,wiesz poki @ nie ma wszystko jest mozliwe:D Może betka jeszcze nisko,i test nie wyłapał.
Agus_86 moze betka ładnie przybiera na sile i temu kreseczka w południe ciemniejsza,albo tescior bardziej wyczulony. Jakby nie bylo,ważne że kreseczka jest:D

Ostatnia edycja:
Do góry