reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya to korzystaj z urlopu i nałap słoneczka za nas wszystkie:)fajnie jechać w ciepłe kraje jak tu zimno i deszczowo, aż się rozmarzyłam, oprócz ożujska polecam w Chorwacji jeszcze proszek z dużą ilością lodu, na pewno Ci posmakuje!!!

Agnieszko bardzo Ci gratuluje, fantastycznie że będziesz mogła córeczce powiedzieć, że teraz w brzuszku rośnie siostrzyczka albo braciszek z pewnością będzie szczęśliwa.

Miłego weekendu wszystkim życzę pomimo tego że zapowiada się deszczowo, ale można to wykorzystać łóżkowo, szkoda tylko że mi się właśnie @ zaczyna:/ ale poleniuchować planuję, na wieczór film i dobre czerwone wino.
w garnku zupka kalafiorowa się gotuje więc już mam prawie wolne:)

reklama
Oj Bzibziok bardzo bym chciała jej powiedzieć ale to jest taka gaduła ze zaraz by wypaplała , a ja nie chce na razie nikomu mówić wiecie tylko Wy mój mąż i teściowa .Chociaż teściowa to wolała bym żeby nie wiedziała, no ale jak zaczęłam plamić to się przestraszyłam i jej powiedziałam .

a co tutaj taka cisza

Sihaya mi też się marzy Chorwacja . Mile spędzonego urlopu Tobie życzę

Cóż za cisza.....
U mnie pogoda ponura-szaro buro i nijako:/ ja jakas klapnieta jestem. Zakupy zrobiłam ekspresowo bo tak zimno,że nawet spacerować sie nie chcialo, tylko raz dwa i do samochodu.
Agnieszko116 powiem ci ,że tez patrze z nadzieją na wykres,aczkolwiek nie chce sie nakrecac i robić sobie nadziei. Cóż powiedzmy,że za pewne nie wytrzymam i spróbuje zatestować za dni pare jakims super czułym testem co to go mozna robic 7 dni po zaplodnieniu. hmmmm...powiedzmy sobie szczerze ,że wynik juz znam:(
A jak u Ciebie sytuacja? Nie dziwie sie ja tez bym schizowała. Mężowi tez sie nie dziwie:D poprostu troszczy sie:D

U mnie dobrze śluz jest już teraz bardziej koloru beżowego i jest gęsty , nie ma go dużo na zewnątrz właściwie na wkładce prawie w ogóle , jest bardziej w środku.

U mnie się trochę rozjaśniło ale zimno jest

Cześć dziewczęta :) widzę że większość z Was ma jesień za oknem u nas z rańca też tak było a teraz mam 35 stopni na słoneczku :szok: rozwiewam po trochę promyczków dla każdej ;) ja się dzisiaj czuję zadziwiająco dobrze aż głupie myśli mi zaczynają chodzić po głowie czy aby na pewno wszystko jest w porządku.. :/ no może poza niewyspaniem bo moje szalone dziecko ostatnio wysypia się o 4..
rożniczka udanego wypoczynku kochana! a powiedz mi Ty korzystasz z mikroskopu owulacyjnego?bo widzę że coś o nim piszesz przy wykresie :) ciekawa jestem efektów bo tego mikroskopu też używała aniulkas i jej udało się w 1 cyklu i Tobie życzę takich szybkich efektów i pięknych paprotek! ;)
Agnieszka do Ciebie miałam właśnie przeczucia że się udało ;) została jeszcze jedna mam nadzieję że też się sprawdzi :) a reszta następne po kolei :) a na kiedy Ci termin wypada? chyba jeszcze na kwiecień się z nami łapiesz co? :)
sihaya urlopuj się kochana, próbuj smakołyków za Nas wszystkie i zbierajcie siły na walkę o dzidzię!

Agnieszka pewnie że będzie dobrze i inaczej nie ma nawet co myśleć!! ja już Ci pisałam że ten kwiecień to Ci się należy i będziesz go miała! ale ten miesiąc był dla nas staraczek łaskawy jak dobrze liczę to narazie mamy już 6 kwietniówek z naszej listy ;D coś czuje że wiosna-lato w przyszłym roku będzie nasze ;)

Kurczę jak mi się nic nie przypałętało z kategorii infekcji przez kilka miesięcy, tak dzisiaj mnie dopadła a mój lekarz daleko... :((

Sihaya czy to Ty jedziesz do Chorwacji? Nawet nie wiesz jak zazdroszczę. U mnie lipa z urlopem za granicą w tym roku :(

No Agnieszka w kwietniu będziesz się cieszyła swoją kruszynką :tak: Witam Cię Pianka;-) U mnie dalej ani widu ani słychu o @... Nie wiem co myśleć.:eek:

reklama
Do góry