agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
agnieszka116 ej! kochana,w sumie wiedziałysmy,ze na tym etapie nic lekarz nie wykryje w usg. A fakt ,że błona macicy jest pogrubiała,świadczy zapewne o tym,że maluszek sie tam zagnieżdziłTakie brudzenia moga trwać od kilku godzin do kilku dni. Ważne zeby sie nie nasilały a poki jest taka ciemna,brazowa krew to nie ma powodu do paniki. Najgorsze jest to czekanie,wiem.ale nic na to nie poradzi sie,wiec teraz powinnas sie oszczedzac, jakby brzuch bolał wex nospe ona dobrze rozskurczowo działa. I czekamy
Na nastepnej wizycie mysle że zobaczysz piekny pęcherzyk
kochana,dla pewnosci za pare dni zrób dobie bete i test sikany żeby zobaczyc czy kreseczka mocniejsza
![]()
Uważam ,że bedzie dobrze.
mgielka2008 może jednak jeszcze jest nadzieja,wiesz poki @ nie ma wszystko jest mozliweMoże betka jeszcze nisko,i test nie wyłapał.
Agus_86 moze betka ładnie przybiera na sile i temu kreseczka w południe ciemniejsza,albo tescior bardziej wyczulony. Jakby nie bylo,ważne że kreseczka jest![]()
ja też tak myślę , wiem że będzie dobrze musi być
a to już teraz tylko takie brudzenie taki jasno brązowy śluz , po badaniu tylko był ciemniejszy teraz jest ok
kurcze no w końcu dwa dni temu ta kreseczka była cieniem a teraz już ja widać czyli jest dobrze prawda