reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Basiu ogromne gratki :-)))

A mnie wczoraj w pracy dopadla taka jelitowka ze masakra... Do domu jak
przyszlam to zjadlam jednego hamburgera ktorego szybko oddalam i poszlam spac. Zla, glodna i wymeczona...

reklama
Mynia_82 to trzymam kciuki za dobry wynik USG i czekamy na wiesci. Głowa do góry! Bedzie wszystko dobrze.

a ja w tym miesiacu mam dziwny jakis cykl:/ wogole dziwnie sie czuje:/ pewnie jakies grypsko sie przypałeta lada dzien:/

Domi super ze wszystko dobrze :)

Myniu nie płakaj na pewno nic Ci nie jest, trzymam kciuki za Twoje Usg

A mnie dzisiaj wszystko boli obudziłam się o 4 rano i godzinę się męczyłam żeby zasnąć ,zmierzłam temp to wtedy była 36,66 , no ale w końcu udało mi sie zasnąć i jak zmierzyłam o 6( tak jak zawsze mierzę)było 36,77 .Którą temp mam wpisać?
jak o 4 się obudziłam nie wstawałam z łóżka

Ostatnia edycja:
agnieszka116 a zawsze mierzysz o 6?czy zawsze zaraz po przebudzeniu? generalnie powinno sie trzymac stałych nawykow;D bo temp. zmienic sie potrafi gdy sie tylko człowiek z łózka zwlecze:/ to za pol.h jej juz inna.

ale mi sie wlecze ten miesiac:/
Schemat jak co miesiac...najpierw czekanie na owulke, potem na termin @ i nadzieje...i czesto objawy:/ Ja to juz nie normalna jestem chyba, potrafie sie tak wkrecic ze szok:/
Przykładem moze byc pokoj.ktory stoi pusty od prawie roku...bo i po co go urzadzac? skoro zaraz maluszek bedzie? I zrobi sie go po dzieciecemu? .... eh.....

Noelle o 6 zawsze mierze i tak wpisałam

powiem Ci że jeszcze wczoraj miałam przeczucie ze się udało a dzisiaj juz go nie ma
Po stracie fasolki myślałam ze odpuszczę i nie będę się tak nakręcać, a jst jeszcze gorzej co miesiąc wielka nadzieja a potem wielkie rozczarowanie. w tym cyklu chciałam odpuścić i nie mierzyć temp,no i udało się pół miesiąca nie mierzyłam dłużnej nie wytrzymałam

Dziewuszki wróciłam:)
Czarni fajnie, że dziewczynka:)
U mnie na USG nic złego nie widać... podobno nawet jak na ten dzień cyklu to wszystko w normie jest... ale ja bym sobie dała włosy obciąć o 3 cm, że owulacji jeszcze nie miałam...

agnieszka116 w zupelnosci Cie rozumiem. Ja juz tez probowałam sobie odpuscic,zwolnic tepo,nie nakrecac sie.... ale to jest silniejsze ode mnie. nie odpuszcze poki II nie zobacze. Oczywiscie znowu jestem pewna ze ten cykl bedzie tym szczesliwym:-D
Mynia_82 a oni stwierdzili ze juz po owulacji? Moze faktycznie jest tak jak agnieszka116 pisze i to kwestia progesteronu?

reklama
No właśnie ja zgłupiałam już, bo pierwszy raz interesowało mnie coś więcej niż to czy wszystko w porządku. Powiedziała, że jak na ten dzień cyklu - 21 - to wszystko jest dobrze, endometrium nie jest za grube ani za cienkie i że w ogóle wszystko jest jak byc powinno. A ja nie dopytałam o jakieś tam pęcherzyki itp...
Ale zaraz Wam powiem dokładnie co napisała to może jak się któraś zna to coś wywnioskuje i mi objaśni:)

Do góry