reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Widzę że wszystkie chcą za mnie rewolucje mieć nad kibelkiem jesteście kochane ale się nie zamienię nie ma mowy ;P ;) ale serio zdycham :/
Agnieszka no co najmniej jeden bociek jest jeszcze wolny ;) pamiętaj że nasza kobieca intuicja budzi się w odpowiednich momentach ;)
Asita widzę że jesteś troszkę spokojniejsza po wizycie i luzik w nastawieniu jak najbardziej wyjdzie Wam na plus aaa i gratulacje dla męża za poświęcenie w sprzątaniu i niech sprząta dokładnie a nie zerka na monitor bo kurze przegapi ;P :)
Mynia dziś popołudniu wizytuje

reklama
Pianko jak na razie mam dobre nastawienie ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja niestety zmienna jestem. Mężowi przekaże :-) idę do mojego małżona się położyć bo jakaś padnięta jestem ;-) Buziaczki jutro się odezwę
PS. Pianko mój mąż powiedział, ze jak chcesz to przyjedzie do Ciebie i też Ci posprząta :-D

no to się melduje:)
wszystko jest ok:)!!!!!!!!! serduszko widziałam i tak pięknie biło. dzidzia ma 29,7mm czyli 3 centymetry wielkiego człowieka:-D tabletek na podtrzymanie juz nie muszę brac. wszystko się unormowalo i jesteśmy zdrowi! dzidzia piękna. zakochałam się! wyniki badań dobre nic tylko się cieszysc. a najlepszy hit to że jestem w 9 tygodniu i 6 dniu ciąży:szok: 10 tydzień! boże Ty mój ja myślalam, ze góra 6 będzie a tu masz ci los. termin według usg mam na 28.02.2013!!!!! (a z drugiego pomiaru 02.03.13) powiedziała, że raczej bedzie później bo to moje pierwsze. a według om to na 28.01:-D to jest hit! to co ja teraz do lutówek mam się zapisac:szok: jutro wstawię zdjęcie fasoleczki i brzuszka bo juz widac:)

buziaki:*

Dziewuszki melduję się:)
Mój nieziemski pan doktor przepisał luteinę, kazał brać od 16 do 25 dc po dwie... a póki co skierowanie na USG dostałam i mam się znowu zjawić 7 sierpnia na wizytę. Normalnie na USG w NFZ czeka się duuuużo dłużej ale ja mam je już... jutro o 8 rano :) Napisał na skierowaniu "bardzo pilne - silne bóle podbrzusza". I mruga do mnie okiem i mówi "tylko mnie nie wydaj"
zapytałam o badania hormonów a on na to "Anka... Ty najpierw usg zrób i będziemy gadać, ale póki co ja bym hormonów nie badał" Powiedział, że najprawdopodobniej poprzestawiało mi się od stresów i dźwigania przy przeprowadzce i jak na USG będzie ładnie to po dwóch miesiącach na luteinie powinno mi się uregulować. A jak się nie ureguluje przez dwa miesiące to będziemy się badać.
A ja teraz ryczę że pewnie coś bardzo złego mi się dzieje w środku i że na USG jutro się okaże, że nie dosyć, że nie będę mieć dzieci to i sama nie za długo pożyję... no wiem, wiem, że głupio myślę... ale takie myśli mnie nachodzą :( Byle do tej 8 rano wytrzymać...

Domiku super:) cieszę się, że mogłaś zobaczyć serducho :)
Asitka, a USG miałaś robione czy tylko badanie ginekologiczne?

Czarni to chyba się cieszysz z drugiej dziewuszki tak jak mówiłaś kiedyś :-) gratuluję kochana'
Domiku gratuluję serduszka ale kto by to pomyślałże już aż 9-10 tydzień :-)
Myniu fajnego masz lekarza dawaj go tu :-D

A ja się już 3 dzień źle czuje jkaby nie to,że okres był to bym pomyślała,że w ciazy jestem. :szok:

Cigle chce mi się spać, nawet 2 godziny po wstaniu. mdli mnie z rańca ale nie tak żeby wymiotowac, mięso mi śmierdzi.
tempka wyższa niz zwykle ehhh cchciałabym żeby to fasolka ale penie jakaś geypka żołądkowa delikatniejszego kalibru...

reklama
Do góry