reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A właśnie, skąd macie zdjęcia przyszłej dzidzi ? Szukałam i trafiałam tylko na płatne, raz zaryzykowałam, wysłałam smsa (za 9zł) a potrąciło mi z konta 30zł, i później jeszcze sms, że aby przyśpieszyć wysłanie kodu to jeszcze jednego smsa musze wysłac :szok: Oczywiście nie wysłałam..

reklama
Madley ja nie pamiętam co to była za strona ale było za darmo.

Z tymi smsami trzeba uważać bo można się nieźle przejechać:) Chociaż ja sie przejechałam na internecie w telefonie nowym... ciągle coś aktualizował i ja nie korzystałam a rachunek za sam net nabił się na ponad 400 zł... oj bolało...
a mi się chciało śmiać jak mój kolega zrobił test na inteligencję i wysłał na koniec smsa za 50 zł:) Podejrzewam, że to ostatnie pytanie o wysłanie smsa było w tym teście najistotniejsze:)

Ostatnia edycja:
Mynia dobre, dobre :-)

400zł ? wierzę, że bolało...

Cóż poszukam później tych stronek, jak bym znalazła, wkleję linki na forum :)

a mi się chciało śmiać jak mój kolega zrobił test na inteligencję i wysłał na koniec smsa za 50 zł:) Podejrzewam, że to ostatnie pytanie o wysłanie smsa było w tym teście najistotniejsze:)
:-D o matko aż się wierzyć nie chce może widział tam 0,50 zł lub 50 ale groszy :p

:-D o matko aż się wierzyć nie chce może widział tam 0,50 zł lub 50 ale groszy :p

On tam podobnie jak Madley widział jakąś mniejszą sumę ale jakoś tak nie wiedzieć czemu tak się dziwnie natłukło samo :)

Ehhh gdyby nie to, że się z S. nie widziałam od prawie dwóch miesięcy to naprawdę bym pomyślała, że w ciąży jestem... Zwłaszcza, że od tygodnia codziennie wpieprzam znielubione przeze mnie śledzie:)

Myniu Kochana jak ja żałuje, że mieszkasz tak daleko bo chętnie bym do Ciebie przyleciała na miotle :p z winkiem oczywiście :tak:
Ty kochana zawsze umiesz mi poprawić humor zresztą tak jak reszta dziewczyn :tak:
Ja za moje aktualne zdjęcie dzidzi tez zapłaciłam 30 zł a miało kosztować 2 zł MASAKRA jakaś, ale te czarno-białe to były bezpłatne :-D
Madley to jest link do strony bezpłatnej ale zdjęcie dzidzi to szkic ołówkiem: http://zobacz-dziecko.pl/g/

I się napisałam i napisałam Asita a sam cytat Twój mi się wstawił...
Dużo pisałam ale chodziło o to, że przylatuj, miejsce do lądowania na dachu jest, przeskakujesz przez barierkę i jesteś u mnie:)

Ostatnia edycja:
ech i tylko czyhają na biednego człowieka żeby go z ostatniego grosza oskubać dranie! ;P :) ja Wam powiem że kiedyś z ciekawości też tego dzieciaczka stworzyłam żeby zobaczyć jak to z tym podobieństwem ale za cholerę do mojej Luśki nie podobne :)
Uwielbiam ryby ale akurat śledzie to chyba jako jedyne nie - jak to się mówi pieczarka nie grzyb śledź nie ryba ;D

reklama
Myniu Kochana jak ja żałuje, że mieszkasz tak daleko bo chętnie bym do Ciebie przyleciała na miotle :p z winkiem oczywiście :tak:

Wow to Ty też latasz na miotle? To tak jak ja. Sporadycznie przesiadam się na odkurzacz, więcej mocy :D

A propo, kiedyś miałam taki sen, że latam pomiędzy blokami :D

Myniu
właśnie też jestem ciekawa. czy będzie jakieś podobieństwo :)

Do góry