reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita strona wyświetla komunikat, żeby podać nr tel, na który ma przyjść kod, czekam czekam i żadnego kodu nie otrzymałam jeszcze :(

Ostatnia edycja:
reklama
Wicie jaka głupia jestem znowu straciłam przeszło 30zł, bo nie doczytałam, że sms za zdjęcie dziecka za 62 grosze jest w godzinach od 24 do 6 MASAKRA :wściekła/y: mąż to mnie chyba zabije za ten rachunek za telefon :-) już na "dzieci" straciłam 62zł fajnie co nie??? :wściekła/y:

Asita a chociaż masz to zdjęcie dziecka? Bo ja straciłam kasę i nie zobaczyłam nic poza pustką na koncie :D

zaczynam się bać... zrobiłam dla sportu test owulacyjny i druga kreska wyszła tylko delikatnie bledsza od kontrolnej.... czy to wina duphastonu?? boję się, że się bida narobi w moim organiźmie :(

kejtis może jednak powinnaś iść tak kontrolnie do gin? zbada, zobaczy co i jak i może Cię trochę uspokoi i doradzi jak martwisz się że coś jest nie tak trzymam kciuki żeby było dobrze :)

Tak mi dziecko przysnęło ponad 2 godz już śpi siedzę ubrana już w butach i czekam bo muszę do miasta iść a przede wszystkim psa wyprowadzić a przecież samej jej nie zostawię :/ mąż w pracy dzisiaj 24 godz także wojuję sama a ona się tylko z boczku na boczek obraca i ani myśli wstawać a ja czekam jak ta głupia :/ może obiad podgrzeję to zapachem ją rozbudzę ;)

reklama
Czesćdziś jako s nie wtemacie z Wami jestem, :(
byłam dzis w pracy w terenie musiałam zrobić sesję zdjęciową do pracy ;( zmeczona jestem...
Pianka co do testu to prosiłam meżulka by kupił 2 szt. zamierzam jutro rano zrobić ;)
bo boje sie ze dzis znowu nic nie bedzie widać...
chociaz ja i on widzimy bardzo maly cień. Próbowałam zrobic zdjecie ale w aparacie to juz w ogole nic nie widac...

Do góry