reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

agacyndko to ja myślę,że może będzie u Ciebie jak u kropki o ile dobrze pamiętam ona tez się zbierałą do testu bo miała panieński u koleżanki ichciała się napić a tu fasolka wyskoczyła :-D

reklama
witajcie kochane
ja na wakacjach na lubelszczyźnie jest wspaniale odpoczywam mała z dziadkami szczęsliwa nawet nie wiem jak ja wróce do siebie do tego blokowiska buubu , co do objawów to sutki bolą przy dotykaniu jajniki pobolewają i ciągnie w pachwinach a ból idzie lekko na kręgosłup, dzisiaj kupię test pewnie będzie negatywny ale co tam zatestuje jutro rano, może znajdę tu gdzieś taki o czułości 10 i powiem wam że wogóle nie czuję się ciążowo raczej na @
zmykam kochane trzymam kciuki za testujące buziaki

Agacyndo to chyba zależy kiedy Była owulacja bo 9 dni po to już sporo dziewczynom wychodzi...spróbowac zatestować można zwłaszcza testem 10 jak ktoś ma:tak:

Hm wg kalendarzyka owulka była dwa dni temu... a 14 to będzie dopiero 7 dni po owu... Ale jakbym miała testować to tylko testem o czułości 10... muszę iść do rosmanna kupić.

Mgiełka trzymam kciuki, żeby Ci ten test wyszedł :D dwie krechy u Ciebie byłyby jak złoto :p

Kochane:*
ja to wogole dziewczynki mam zarabisty wykres chyba nawet owulki nie bylo ^^ ale coz rogal na buzi i tak mam :D

Cześć :)
die_perle ja myślę że na objawy to raczej jeszcze za wcześnie ale że Cię mdli to w tej sytuacji na pewno za plus można liczyć jak dzieje się coś innego niż dotychczas miałaś to kto wie kto wie może cosik kiełkuje... ;)
mgiełko bardzo mocno Wam życzę żeby się udało żebyś nie musiała czekać do jesieni :*
Frutty jak się czujesz?
Aniulkas kiedy powtarzasz test?
Agacynda ja myślę że teścik możesz zrobić nawet dla własnego czystego sumienia żeby później móc spokojnie się wybawić na weselu
Asita trzymaj się kochana i nie trać nadziei!!
A u mnie przyszła @ i potrwała całe szalone 2 dni :/ ech ironia losu tak to były w miarę regularne a teraz jak przydałoby się płodne wyliczyć to się zaczną figle w kalendarzyku :) ale może jakimś cudem trafimy w owulke :D

reklama
a u mnie nadal brak @.... 29dc. testy negatywne, dzisiaj 14 tab. duphastonu, o 4 więcej niż zwykle....zwykle wystarczyło 10 i przychodziła @, raz wzięłam 11 i z 11tab. przyszła ciotka... więc raczej dupek nie powinien mi blokować miesiączki, tymbardziej, ze niektórzy lekarze mają taką technikę, że dupka bierze się 3dni po owu, aż do przyjścia miesiączki.
betke mogę zrobić jutro, bo tak w laboratorium wykonują u mnie, ale możliwe, że do jutra przyjdzie mój zapas testów 10-tek i zobacze....

aniulkas jeśli widać cień cienia to już jest dobrze!!!:)
ficara jedziemy na tym samym wózku, tylko, że ja nie monitorowałam tempki, dopiero od kilku dni i jest stosunkowo niska, dlatego trudno mi się tym kierować... jednak tak jak u Ciebie @ brak, i testy negatywne
die_perle czasem owulacja wywołuje takie objawy, ja raz tak źle się czułam, że myślałam, że na pogotowie muszę jechać, tylko u mnie to był pierwszy cykl z duphastonem. tak czy inaczej, dobry znak, bo jest owu!
Sailor_Moon miejmy nadzieję, że to wina sikańców, że jest za wcześnie... moim koleżankom pozytywny wyszedł dopiero spory czas po terminie spodziewanego okresu.... OBY, OBY!
mgielka2008 a w którym dniu cyklu jesteś? spóźnia Ci się @?
Mynia_82 chyba wiesz czego są zwiastunem takie objawy :D trzymam kciuki!

Do góry