reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu a ciężką masz pracę? nie wiem gdzie pracujesz bidulko strułaś się czymś? może za dużo na słoneczku siedziałaś? popijaj dużo wody i najlepiej nóżki trochę do góry jak się da :)

reklama
hej kobietki:*
no i my leliuch****ujemy:-D pojadłam tak spaghetti że ho ho hooooo!!:-D wiecie co ja już rosnę:szok: jak pojem to brzusio się pokazuje:szok:. no a tak to ok. cyce bola i są całe w żyłach! brzuch i nogi też. nigdy tak nie miałam, choc jestem blada jak trup. do pracy chodze ale ciężko mi z tego powodu, że samo chodzenie przez 12 godzin powoduje ból brzucha. pewnie sie skończy na zwolnieniu, a tak chciałam dotrwac do końca miesiaca i iśc na urlop. dostałabym te 500 zł. byłoby na łożeczko no ale wole życie maleństwa. mąż super. codziennie wieczorem całuje brzuszek. i juz jesteśmy my a nie ja:) oby było dobrze wszystko.

aaaaaaaaaa no i jeszcze jedno. mam taką mega mega mega!!!!! mega ochotę na seks:-D po cocach mi sie śni:-D a męża a sam widok to bym schrupała. czyżby dzdzia chciala zeby mamusia i tatuś się mocno przytulali??:-D

MGIEŁKO trzymam kciuki!!! a nóż będą II krech. zaslugujesz na to:)
WSZYSTKIE ZASŁUGUJECIE NA DZIDZIOLECZKI!!!!!:*
AGACYNDA no to życzę fasolinki. może jednak u Ciebie wyjdzie test pozytywny. wszystko się zdarzyc może;-)
SAILOR osz Ty szalona;-) masz racje! więcej takich przyjemnosci sobie dozuj.
AGNIESZKA trzymam kciuki, zeby @ nie przyszła z powodu ciąży!
MYNIA no Ty to poszalałas. czyli mozna uznac, że mieszkanie zostało oblane:-D
DIE PERLE mnie tez tak się zdarzało...wiesz nie chce Ci nadzieji odbierac, ale zgadzam się z dziewczynami, ze my starajace sie i pragnace maleństwa potrafimy sobie wszystko wmówic i wszystkiego sie u siebie doszukac. też miałam takie sytuacje. ale wierze, że bedzie dobrze i jeszcze sie doczekasz tych prawdziwych mdłosci:tak:
PIANKA a Ty zawsze miałas takie krótkie miesiączki??
CZARNOOKA witamy po przerwie. a własnie jak otwierałam kompa dzis to sobie mysle Ciekawe co u mojej CZARNOTKI:-D
ALG a byłas u lekarza?? moze cos się poprzestawiało, że takie tempki niskie masz??
SIHAYA przykro mi, że małpa idzie:(
ASITA odpoczynek dobrze robi. człowiek nabiera dystansu. trzymamy kciuki, żeby i Twoje i męża badania były ok i żeby otwarła się Wam droga do dzidzi!! bedzie dobrze!

jak kogos pominełam to przepraszam

Dziewczyny u mnie to niemożliwe, żeby to były objawy bo w tym cyklu to fizycznie niemożliwe:) My ze Stevem na razie na odległość :-(
Ale czuję się fatalnie. Pracę mam biurową więc niby spoko ale siedzę cały czas z wentylatorem skierowanym na głowę bo jak na chwilę go zabiorę to mam wrażenie jakby głowa miała mi się zagotować... chyba pójdę do pielęgniarki ciśnienie zmierzyć...

Mynia jak masz pod ręką pielęgniarkę to się nawet nie zastanawiaj tylko uciekaj na kontrolkę trzeba dmuchać na zimne!
domikcw no no oby ciąża przez cały czas tak Ci służyła ;) mąż pewnie teraz to już szaleje po całości ze szczęścia nie dość że maleństwo rośnie to jeszcze żonka na niego czyha ;D a brzuszkiem się nie przejmuj przecież to jest najpiękniejsze ;) a @ miałam zawsze 5 dni ostatni raz 3 dniowa miałam przed zajściem w ciążę z Kalą także może to i dobry znak znów mi się poprzestawia i będę pierwszą staraczką którą zaskoczy ciąża ;)

Dziękuje Ci Myniu i Domikcw za wsparcie :-) ja już nie liczę na to że zajdę w ciąże, ale dzisiaj kupiłam sobie termometr do mierzenia tempki, bo chciałam zobaczyć jak to jest sobie pomierzyć, ale nie po to by owulkę wykryć tylko tak dla siebie dla zabawy :tak: niech ten miesiąc szybko minie co okaże się co z nami nie tak, że nie możemy mieć dziecka.
Wiecie już się chyba oswoiłam z myślą, że nie będę mieć dzidzi, tylko czasami jeszcze na samo wspomnienie o dzidzi to mi się oczy mokre robię, ale pewnie to z czasem minie :-(
Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z forum jak się okaże że nie mogę mieć dzieci co??? bo to w końcu forum dla staraczek :-(a u Was to jakoś tak przyjemnie się rozmawia, bo koleżanka z [pracy mnie nie rozumie, natomiast druga kumpela to ma dzidzię i nie chcę jej dupy truć moimi sprawami :no:

No i du... @ przylazła. Kolejne 5-6 dni męki. Ja mam co miesiąc takie bóle na drugi dzień @ że szok. Aż na wymioty z bólu mnie bierze. Też tak ktoś ma?

A do wczoraj chodziłam i uśmiechałam się sama do siebie, bo czułam, że coś się w brzuszku dzieje, a to że testy negatywne tłumaczyłam sobie, że za wcześnie je robię... O ja głupia, a to na @ się działo.

Cóż czekać tylko aż sobie pójdzie ta małpa i do dzieła...

Mynia, a w poprzednim cyklu? ;-)

Asitku kochany bądź dzielna musisz mieć teraz twardą dupkę ale zobaczysz badania Wam wyjdą ok i wkrótce podzielisz sie z nami wspaniałą nowiną widzisz każda z nas chciałaby od razu żeby się udało niestety to nie takie proste :( ale jak widać lista jest nie tylko czarna ba coraz bardziej się zaczerwienia także trzeba myśleć pozytywnie pomimo że czasem tak mocno boli..ja dopiero zacznę staranka od tego cyklu ale z córcią też tak od razu się nie udało i dobrze pamiętam co wtedy czułam..
a u mnie ciążę teraz to wykluczam bo jak miałam płodne to się zabezpieczaliśmy no chyba że byłaby wpadka ale to byłby chyba numer stulecia :)

Andzia 19...........@19.02.2012---------II
Matyjasowa........@21.02.2012---------II
Nenete...............@23.02.2012---------II
rozab.................@25.02.2012---------II
Crazy Girl...........@ 01.03.2012--------II
Wesoła kobietka.@04.03.2012---------II
pati_pati............@09.03.2012---------II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)-----II
Moni-ka.............@16.03.2012 (4)------II
czarni................@22.04.2012 (19)-----II
goko..................@24.04.2012 (4)------II
Grzanka.............@05.05.2012 (5)------II
Ineska7.............@01-03.05.2012------II
Kropka...............@19.05.2012 (4)------II
lanjaa................@15.05.2012 (3)------II
Puszka...............@06.05.2012(4)------II
ewitka 27............@ 16.06.2012 (4)-----II
agaga82..............@ 20.06.2012 (4)-----II
domikcw..............test pozytywny 05.07.2012r. (4)------II

Agus_86................@ 02.07.2012 (4)
Julianka33..............@5.07.2012 (1)
Aniulkas .................@ 6.07.2012
Agnieszka116.........@06.07.2012 (8)
julka05091985 .......@11.07.2012 (2)
ALG......................@11.07.2012 (3)
Line-6....................@11.07.2012
Mgiełka2008...........@ 12.07.2012 (9)
Sihaya..................@ 12/13.07.2012 (7)
Bzibziok.................@ 18.07.2012(10)
Agacynda..............@ 21.07.2012 (9)
Anke24..................@21.07.2012 (7)
Czarnooka..............@ 22.07.2012
Kinga85.................@ 22.07.2012
królewnazmarcepana..@ 23.07.2012 (4)
Sailor_moon...........@ 24.07.2012
die_perle...............@ 25.07.2012
Margotka86............@ 30.07.2012(13)
kejtis.....................@ 02.08.2012 (6)
Zonqa...................@ 03/06.08.2012
agacia84................@ 5.08.2012(7)
Madley..................@12.08.2012

Zawieszone staraczki do odwołania:

Edyta01.................@15.04.2012 (2)
karola_2907............@08.06.2012
Mynia.....................wieszam się do sierpnia lub września :(
Asita....................wieszam się do września =(

reklama
MAdley w poprzednim cyklu to możliwe by było ale na początku tego temperatura była niska więc na pewno to nie przeterminowana dzidzia:)
Byłam u pielęgniarki, ciśnienie 120/65. Powiedziała, że dobre ale mi się zdaje, że to dolne to troszkę niskawe... ja zawsze dolne mam około 80-90... Czuję się dalej okropniście... Może kawę walnąć... ale nie umiem pić ciepłego jak jest ciepło...
Asitko, mało, że Cię nie wyrzucimy to jeszcze się pogniewamy jak nas zostawisz:) ale zaraz zaraz... o czym my tu mówimy? Nie za wcześnie na takie czarnowidztwo...? czasem trzeba się dłużej postarać, wtedy większe szczęście:) A Ty już od razu i niemaniu dzieci piszesz:) Zdjęcie przyszłej dzidzi by Ci nie wyszło jakbyś nie mogła mieć dzieci :p

Do góry