reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
ale wy dzisiaj macie tępo 
a ja sie wyleguję na kocyku n trawce przed domem i wytapiam tłuszczyk
czekam na męża i na plażę
a ja sie wyleguję na kocyku n trawce przed domem i wytapiam tłuszczyk
czekam na męża i na plażę
Moze zle sie wyrazilam nie depilowanie tylko golenie A moje przejezyczenie wynika ze ja to robie depilatorem z nakladka golaca Do porodu wlasnie gola na gladko zeby np nie bylo problemu np przy ewentualnej cesarce-wiem bo ja ja wlasnie mialam. A niestety z tak duzym brzuszkiem -ponad 100 w pasie
ciezko samemu.- po prostu nie widac

agnieszka116
ja tez mam problem z dodawaniem suwaczków ostatnio sie męczyłam i nie wstawiłam bo cały czas wyskakiwał mi błąd
ja do porodu goliłam sie sama ale ja miałam na porodówce w obwodzie brzucha 103 cm i dałam rad ,a ile się gimnastykować musiałam,a mężowi sie bałam dać że mnie pozacina;P
ja do porodu goliłam sie sama ale ja miałam na porodówce w obwodzie brzucha 103 cm i dałam rad ,a ile się gimnastykować musiałam,a mężowi sie bałam dać że mnie pozacina;P
u mnie kotleciorki troce pomidorowej...
Odnośnie depilacji. tak sie zastanawiam bo woskiem chyba nie dałabym rady wszytskiego wygolic ciezko mi ze względu na ból. Ale maszynka jak najbardziej bym mogła. Ewentualnie trymerem.
Tak poza tym lubie depilacje woelkiem bo prawie miesiac i ma sie swiety spokoj. A po maszynce sa podrażnienia zwlasza w taka upalna pogode
Odnośnie depilacji. tak sie zastanawiam bo woskiem chyba nie dałabym rady wszytskiego wygolic ciezko mi ze względu na ból. Ale maszynka jak najbardziej bym mogła. Ewentualnie trymerem.
Tak poza tym lubie depilacje woelkiem bo prawie miesiac i ma sie swiety spokoj. A po maszynce sa podrażnienia zwlasza w taka upalna pogode
agnieszka116
u mnie dzisiaj teściowa gotuje pomidorówkę
Ja też mam pytanie z innej beczki
Co robicie dzisiaj na obiad??
bo ja kompletnie nie mam pomysłu, a muszę zrobić coś na dwa dni bo jutro zaraz po pracy idę do fryzjera, a chciałabym żeby mąż miał co jeść jak wróci.
Wg mnie najleprzym obiadem na 2 dni i szybkim do podgrzania jest spagetii U mnie to zawsze smakuje
reklama