reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Moze zle sie wyrazilam nie depilowanie tylko golenie A moje przejezyczenie wynika ze ja to robie depilatorem z nakladka golaca Do porodu wlasnie gola na gladko zeby np nie bylo problemu np przy ewentualnej cesarce-wiem bo ja ja wlasnie mialam. A niestety z tak duzym brzuszkiem -ponad 100 w pasie :-D ciezko samemu.- po prostu nie widac:-D:-D

ja tez mam problem z dodawaniem suwaczków ostatnio sie męczyłam i nie wstawiłam bo cały czas wyskakiwał mi błąd

ja do porodu goliłam sie sama ale ja miałam na porodówce w obwodzie brzucha 103 cm i dałam rad ,a ile się gimnastykować musiałam,a mężowi sie bałam dać że mnie pozacina;P

Ja też mam pytanie z innej beczki:)
Co robicie dzisiaj na obiad??
bo ja kompletnie nie mam pomysłu, a muszę zrobić coś na dwa dni bo jutro zaraz po pracy idę do fryzjera, a chciałabym żeby mąż miał co jeść jak wróci.

u mnie kotleciorki troce pomidorowej...

Odnośnie depilacji. tak sie zastanawiam bo woskiem chyba nie dałabym rady wszytskiego wygolic ciezko mi ze względu na ból. Ale maszynka jak najbardziej bym mogła. Ewentualnie trymerem.

Tak poza tym lubie depilacje woelkiem bo prawie miesiac i ma sie swiety spokoj. A po maszynce sa podrażnienia zwlasza w taka upalna pogode :(

Ja też mam pytanie z innej beczki:)
Co robicie dzisiaj na obiad??
bo ja kompletnie nie mam pomysłu, a muszę zrobić coś na dwa dni bo jutro zaraz po pracy idę do fryzjera, a chciałabym żeby mąż miał co jeść jak wróci.

Wg mnie najleprzym obiadem na 2 dni i szybkim do podgrzania jest spagetii U mnie to zawsze smakuje

ANIULKAS-widze w sygnatutce ze czekasz na Mateuszka Tak sobie pomyslalm-jakby u mnie byla fasolka to mialabym Leona albo Nine. Choc rodzina "domaga" sie Małgosi bo moj synek to Jaś:-)

reklama
Kurcze spaghetti było wczoraj, a zupy rzadko gotuję bo nie jesteśmy w stanie zjeść 2 dań więc robię tylko jedno. No i w takie upały nie mam za bardzo ochoty na mięso. więc fajnie by było wymyslić coś jarskiego.

Do góry