reklama
Ja wam zazdroszcze pracy bo ja niestety jestem nie pracujaca-jakos nie mam szczescia nie moge jej znalesc. Mieszkam w niewielkim miescie i moze dlatego taka lipa. Ale nie łamie sie przynajmniej sie szkole- w weekend mam nastepne szkolenia
A co do dziwnego samopoczucia to jakos nie mam apetytu-ciekawe czy to na fasolke
czy tylko na upały 
A co do dziwnego samopoczucia to jakos nie mam apetytu-ciekawe czy to na fasolke

Ja wam zazdroszcze pracy bo ja niestety jestem nie pracujaca-jakos nie mam szczescia nie moge jej znalesc. Mieszkam w niewielkim miescie i moze dlatego taka lipa. Ale nie łamie sie przynajmniej sie szkole- w weekend mam nastepne szkolenia
A co do dziwnego samopoczucia to jakos nie mam apetytu-ciekawe czy to na fasolkeczy tylko na upały
![]()
na pewno na fasolkę

Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia MASAKRA
nic mi się nie che a trzeba by zrobić depilacje woskiem, może namówię mężusia żeby mi zrobił 
spać mi się chce coś dzisiaj pewnie to ten upał ;-)
jeszcze 4 dni do @ mogłaby już przyjść co zaczniemy nowy cykl starań :-)

spać mi się chce coś dzisiaj pewnie to ten upał ;-)
jeszcze 4 dni do @ mogłaby już przyjść co zaczniemy nowy cykl starań :-)
A to już pewne że nie udało się w tym cyklu ze oczekujesz na rozpoczecie nastepnego?
ja uważam, że nie bo nie chcę się łudzić wole być pozytywnie zaskoczona

Ach rozumiem...A myślałam ze to już pewne. Ja też się nie nastawiam. Ale po prostu czekam na sobotę. Myślę jak powiedzieć mężowi jak już wykonam test. Będziemy na działce, czy jesli by wyszedl na + czy od razu mamie rodzicom mowić. Będziemy razem na działce. Z jednej strony chciałabym by wiedzieli ale z 2...?

reklama