reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja do pracy mam zawsze na 8..
odliczam dzis kazda minute. Jeszcze 4 godz 21 min... :( Chociaż może wyjdę wcześniej bo musze na poczte lecieć. Lubię te dni kiedy moge wyjsc po 15 :D

reklama
Ja wam zazdroszcze pracy bo ja niestety jestem nie pracujaca-jakos nie mam szczescia nie moge jej znalesc. Mieszkam w niewielkim miescie i moze dlatego taka lipa. Ale nie łamie sie przynajmniej sie szkole- w weekend mam nastepne szkolenia

A co do dziwnego samopoczucia to jakos nie mam apetytu-ciekawe czy to na fasolke :-D czy tylko na upały :no:

Ja wam zazdroszcze pracy bo ja niestety jestem nie pracujaca-jakos nie mam szczescia nie moge jej znalesc. Mieszkam w niewielkim miescie i moze dlatego taka lipa. Ale nie łamie sie przynajmniej sie szkole- w weekend mam nastepne szkolenia

A co do dziwnego samopoczucia to jakos nie mam apetytu-ciekawe czy to na fasolke :-D czy tylko na upały :no:

na pewno na fasolkę :tak:

Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia MASAKRA :szok: nic mi się nie che a trzeba by zrobić depilacje woskiem, może namówię mężusia żeby mi zrobił :tak:
spać mi się chce coś dzisiaj pewnie to ten upał ;-)
jeszcze 4 dni do @ mogłaby już przyjść co zaczniemy nowy cykl starań :-)

Ach rozumiem...A myślałam ze to już pewne. Ja też się nie nastawiam. Ale po prostu czekam na sobotę. Myślę jak powiedzieć mężowi jak już wykonam test. Będziemy na działce, czy jesli by wyszedl na + czy od razu mamie rodzicom mowić. Będziemy razem na działce. Z jednej strony chciałabym by wiedzieli ale z 2...?:(

reklama
ja osobiście stwierdziłam, że rodzinie powiem po wizycie u gin bo to różnie,
ja też testować będę w sobotę chyba że @ przyjdzie :wściekła/y:

Do góry