reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej.
ojej jaka ja nie wyspana jestem, wczoraj wróciłam z mała z jeziora to w samochodzie zasneła po1 7 i nie moglam jej dobudzic takze na noc ale jak w nocy sie przebudzila to po calym mieszkaniu musialam z nia chodzic. jeszcze dzisiaj z nami spala. Ale weekend spedzony aktywnie. A dzisiaj ledwo zyje. Czy jakies II pojawily się?

reklama
zrobić depilacje woskiem, może namówię mężusia żeby mi zrobił :tak:

Przypomiały mi sie wielkie kolezeńskie depilacjie w czasie studiow ale byl ubaw :-D:-D:-D

A co do depilacji robionej przez meza-echh to raczej masakra boja sie- a ja nie dawalam sobie rady w 9 miesiacu ciazy jak szlam juz na porodowke. Stwierdzilam ze sama sie przygotuje bo te szpitalne depilacjie to roznie wygadaja :tak:

Popijam witaminki i jakos mnie mdli- mam nadzieje ze to oznaka tylko jednego;-)

hej dziewczynki ja od dzisiaj urlopowo do piątku będe miała dzieci koleżanki i w piątek wyjeżdżam do rodziny na tydzień 16tego niestety powrót do pracy no ale cieszę się lenistwem, dzieci pięknie się bawią mnie dziś tak zabolał jajnik że aż poszło na nogę, ale ja zauważyłam że w drugiej fazie cyklu przed @ zawsze coś tam kłuje boli a i tak wielkie g.... z tego wychodzi, bardzo liczyłam na ten cykl bo do wrzesnia nie będzie już szans ze względu na wyjazd męża na drugi koniec Polski, no ale z racji monitoringu wiem kiedy była owulacja i niestety wtedy prób nie było

Kinga trzymam za ciebie kciuki, mam nadzieję że zabieg ułatwi ci zaście w ciąże.

Czy któraś z listy nie powinna już testować Zonga testowała?

Przypomiały mi sie wielkie kolezeńskie depilacjie w czasie studiow ale byl ubaw :-D:-D:-D

A co do depilacji robionej przez meza-echh to raczej masakra boja sie- a ja nie dawalam sobie rady w 9 miesiacu ciazy jak szlam juz na porodowke. Stwierdzilam ze sama sie przygotuje bo te szpitalne depilacjie to roznie wygadaja :tak:

Oczywiście, że to oznaka II kresek ;-)
Mój mężuś uż mi nieraz robił depilacje i ma z tego niezły ubaw, znaczy z mojej męki :-D

Odnośnie depilacji, nie chciałabym by woskował mnie mąż. Sama sobie robie i to sprawia ból, a jesli bym nie mogla sama poszłabym do kosmetyczki. :(
A przy porodzie deupilują ? Nie rodziłam nigdy. I co całkowicie depilują czy jak?:/ i po co?;/ Przeciez teraz dziewczyny dbaja o te rejony swojego ciała a nie jak kiedys chaszcze. Teraz deipjue sie albo pozostawia mały paseczek albo całośc. Znowu głupie pytanie ale nie wiem...

Odnośnie depilacji, nie chciałabym by woskował mnie mąż. Sama sobie robie i to sprawia ból, a jesli bym nie mogla sama poszłabym do kosmetyczki. :(
A przy porodzie deupilują ? Nie rodziłam nigdy. I co całkowicie depilują czy jak?:/ i po co?;/ Przeciez teraz dziewczyny dbaja o te rejony swojego ciała a nie jak kiedys chaszcze. Teraz deipjue sie albo pozostawia mały paseczek albo całośc. Znowu głupie pytanie ale nie wiem...

mi robi mąż tam gdzie ja nie mogę sięgnąć ;-) i robi to tak jak kosmetyczka, a zaoszczędziłam bo wosk kosztuje o wiele mniej niż wizyta u kosmetyczki. Za wizytę u kosmetyczki mam ok 30 wosków, które starczą mi na ok. 20 depilowań :-D

jak byłam przy porodzie mojego męża siostry to ją depilowali ale tylko maszynką, bo leżała w szpitalu przeszło tydzień, a sama nie dała rady się już wydepilować

reklama
Do góry