reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja wczoraj świętowałam urodziny mojego męża.. przyszli znajomi ... siedzielismy do pozna a teraz spac sie chce.

Mam pytanko czy wy planująć dzidzie szczepiłyście npna toksoplazmowe rózyczke czy cos?

Weekendy faktycznie są krótkie. Ale widomo co dobre i przyjemne nie trwa wiecznie :) ...szybko się kończy...

ten weekend spedzamy w warszawie...a nie jak zawsze na działce.

zobaczymy jaki bedzie moze jakis senny albo aktywny...albo zakupowy :D

dziewczyny ja tylko na chwile bo czasu brak;/ w salonie mamy ruch i to mnie cieszy , testowac bede w poniedzialek.. mysle ze jak nie mam @ to moze i nie dostane ale wole poczekac i zrobic tescior;)
miesiaczke powinnam miec wczoraj;) zawsze mam z samego rana miesiaczke od kad pamietam zawsze tak bylo.. ale z momentem dnia gdy miala sie pojawic to i bol brzucha sie skonczyl .. wiec nie wiem.. poczekam jednak poczekam do poniedzialku juz tylko chwila wiec prosze was trzymajcie kciuki..
Jutro mamy wesele oczywiscie makijaz dla panny mlodej i jej 4 druhen ..miałam tez odprowadzac mlodego do mlodej i kosciola i sala weselna na motorze ale Kamil mi wrecz zabronil.. oboje jezdzimy na motorach i to nas tak naprawde polączylo..

trzymajcie sie kochane obiecuje ze nadrobie wszystko:* buziaki i glowy do gory! bedzie dobrze :)

reklama
Asita jak masz racje to przyjade i Cie wycałuje normalnie hehe ..ale martwi mnie ten brak objawow..czytalam sobie w nocy inne fora to dziewczyny pisza o bolach piersi a moje sa mniejsze..nic nie bola..nic no..tylko tak jak wspomniałam z dniem w ktorym @ powinna być to brzuszek przestał boleć :szok:

Do góry