reklama
I tak niech pozostanie... optymistyczne nastawienie na weekend i na najdłuższe dni w życiu.
tylko szkoda, że weeknd tak szybkpo mija nie wiadomo kiedy ;(.
Weekendy faktycznie są krótkie. Ale widomo co dobre i przyjemne nie trwa wiecznie
...szybko się kończy...
ten weekend spedzamy w warszawie...a nie jak zawsze na działce.
zobaczymy jaki bedzie moze jakis senny albo aktywny...albo zakupowy
ten weekend spedzamy w warszawie...a nie jak zawsze na działce.
zobaczymy jaki bedzie moze jakis senny albo aktywny...albo zakupowy
frutty :)
Zaciekawiona BB
dziewczyny ja tylko na chwile bo czasu brak;/ w salonie mamy ruch i to mnie cieszy , testowac bede w poniedzialek.. mysle ze jak nie mam @ to moze i nie dostane ale wole poczekac i zrobic tescior
miesiaczke powinnam miec wczoraj
zawsze mam z samego rana miesiaczke od kad pamietam zawsze tak bylo.. ale z momentem dnia gdy miala sie pojawic to i bol brzucha sie skonczyl .. wiec nie wiem.. poczekam jednak poczekam do poniedzialku juz tylko chwila wiec prosze was trzymajcie kciuki..
Jutro mamy wesele oczywiscie makijaz dla panny mlodej i jej 4 druhen ..miałam tez odprowadzac mlodego do mlodej i kosciola i sala weselna na motorze ale Kamil mi wrecz zabronil.. oboje jezdzimy na motorach i to nas tak naprawde polączylo..
trzymajcie sie kochane obiecuje ze nadrobie wszystko:* buziaki i glowy do gory! bedzie dobrze
miesiaczke powinnam miec wczoraj
Jutro mamy wesele oczywiscie makijaz dla panny mlodej i jej 4 druhen ..miałam tez odprowadzac mlodego do mlodej i kosciola i sala weselna na motorze ale Kamil mi wrecz zabronil.. oboje jezdzimy na motorach i to nas tak naprawde polączylo..
trzymajcie sie kochane obiecuje ze nadrobie wszystko:* buziaki i glowy do gory! bedzie dobrze
reklama
frutty :)
Zaciekawiona BB
Asita jak masz racje to przyjade i Cie wycałuje normalnie hehe ..ale martwi mnie ten brak objawow..czytalam sobie w nocy inne fora to dziewczyny pisza o bolach piersi a moje sa mniejsze..nic nie bola..nic no..tylko tak jak wspomniałam z dniem w ktorym @ powinna być to brzuszek przestał boleć