reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita a też tak mam mój mąż się z mnie śmieje ze co miesiąc jestem w ciąży :p bo ciągle wynajduje sobie objawy

a ja właśnie wróciłam z miasta i kupiłam sobie śliczny żółty lakier do paznokci

Czarni 1oo lat dla córeczki Zobacz załącznik 479003

Kurzce laski pisałam już wcześniej ale nikt mi nie pomógł
chodzi o granice wyższych temp czy dobrze ustawiłam czy dzień wcześniej

Ostatnia edycja:
reklama
Asita ja mam identycznie z tym wmawianiem sobie objawów, kiedyś mi cały miesiąc nic nie było, a teraz...na tydzień przed @ już mnie cycki bolą, brzuch to norma, ale jeszcze mam nudności czasami i wszelkie inne objawy o których kiedyś czytałam - chyba popadam w paranoję:)
Agnieszka, ja bym granicę zostawiła tam gdzie jest, możesz sobie popatrzyć na moje poprzednie wykresy Obserwacja cyklu - enpr.pl to zaznaczam od momentu kiedy zaczyna iść w górę. Tak mi kiedyś Mynia powiedziała że jest dobrze.

Agnieszko ciężko ocenić granica powinna byc ustawiona gdy jest 6 nizszych temp przed skokiem i 3 po przy czym skok nie mniej niz 0,2 stopnia, a przy zaburzonych cześniej to nie wiem> owulka może być 3dni przed skokiem jak i do 3 po skoku.:tak:

Nigdy bym nie pomyślała,że zajście w ciążę jest takie trudne. Tyle jest dziewczyn co się starają, i nie wychodzi. Zastanawiam się czy kupic testy owu na ten miesiąc. Zbieram się i zbieram i dalej nie kupiłam. Mam wypróbowane z allegro ale jakos nie mogę się zebrać.

Nigdy bym nie pomyślała,że zajście w ciążę jest takie trudne. Tyle jest dziewczyn co się starają, i nie wychodzi. Zastanawiam się czy kupic testy owu na ten miesiąc. Zbieram się i zbieram i dalej nie kupiłam. Mam wypróbowane z allegro ale jakos nie mogę się zebrać.

ja osobiście poleceam mikroskop oulacyjny troche wiecej kasy sie wyda ale na 2 latat jeden wystarczy... i wykonywany cod zien wskarze ci pocztek dni płodnych i dzien owulacji...
ni trzeba sie bawić w siusianie,,, ja wykonuje w pracy przed 2 sniadaniem jest malutki :)

Bzibzioczku chyba też się pokuszę o chociaż odrobinę luzu i nie kupię tych testów. Mam 1 co mi został z kiedyś to zrobię tego dnia cyklu co w zeszłym miesiącu i tyle.

aniulka jakoś nie mogę się zmobilizowac do zakupu :-)

reklama
JA TEZ NIE MOGLAM...przerazała mnie cena praziwe 100zł ale mowie skoro niegdy sie nie wdwałam w szczegóły mojego cylku a chcemy miec dzidziusa siec warto od czegos zaczac :)

Do góry