reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kurcze... powiem wam dziewczyny ze to meczące oczekiwanie na dzien w ktorym mozna wykonać test :( wy to już pewnie przechodziłyście ja w tamtym miesiacu robiłam test ale tak mocno nie nastawiałam się na to ze moze cos wyjsc jak teraz..
W pracy siedze i ciagle mysle... a test nawczesniej za tydzien w piatek dopiero...pewnie bedzie to najdluzszy tydzien :(

reklama
aniulkas to tak jak u mnie, ja tez mam termin @ na za tydzień (to jest ta wersja najdłuższa, bo mam nieregularny) i też czuje, że jestem i się nakręcam, chociaż moja druga połowa zaprzecza, że jestem w ciąży :zawstydzona/y:

aniulkas to tak jak u mnie, ja tez mam termin @ na za tydzień (to jest ta wersja najdłuższa, bo mam nieregularny) i też czuje, że jestem i się nakręcam, chociaż moja druga połowa zaprzecza, że jestem w ciąży :zawstydzona/y:
Mój mężulek mowi ze na pewno się udało... chciałabym pozostać przy jego wersji...ale różnie może być.
ja w piątek mam 28 dzien cyklu ale chyba ten cykl bedzie tez dłuszy bo dni plodne sie przesunęły.
A BZIBZIOK te recepta by była chyba najlepsza :) do wykupienia dla tych którzy naprawde tego pragną... dałabym nawet dużo pieniążków by tylko miecmaluszka...

Hej. Ja wczoraj u babci w ogródku warzywka pieliłam i tak tylna grupa mięśni uda boli, że szok. A jutro ma być upał i jadę do mamuśki i jej taras opielę i przy okazji, ze słonka skorzystam. A popołudniu na ślub do koleżanki i koniec dnia. W niedzielę Pawcio na rybki z kolegami a ja nad jeziorko dojadę na plażę z Oliwką. I może już jutro auto będzie zrobione. Jyeeehh...Agacynda piękne te mieszkanko wasze. Dziewczyny ja nadal zaciskam kciuki mocno i nie puszczę dopóki któraś nie napiszę o dobrych wieściach. Także bardzo się zlitować nad moimi dłońmi, żeby odparzenie się nie narabiły i pisać o pozytywnym teście.

reklama
Ja mam problem bo nie wiem kiedy wziąć duphastone a mój lekarz ma urlop do 15 lipca, a nie chciałabym bym dostać bo 20 mamy wesele w Olsztynie a z Olsztyna chcemy jechać prosto nad morze,
A co z Królewną się dzieję?

Do góry