reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ojej, ojej jaka cisza...ja miałam ciężki dzień, dopiero co obiad zjadłam, męża uczulenie złapało więc romantycznie to raczej nie będzie:-D

reklama
cześć Bzibzioczku:) cisza potworna, nie wiem co się dzieje... chyba upał wszystkie powalił... albo początek wakacji...
zonqa a Ty się nie ukrywaj;)

nie ukrywam się :)

nie wiem co mam myśleć, pisać chciałabym aby albo przyszła @ albo test wyszedł pozytywny

sutki mam mega wrażliwe, jak Łuki mnie złapał za cycki to myślałam że go strzele... oj jakie to trudne wszystko

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jestem przed owulacją, a cycki mnie bolą jak przed samą @ i nie wiem o co chodzi.
Sihaya, to kiedy jakiś urlop??

No to jesteśmy już dwie z bolącymi małpowo cyckami w okołoowulacyjnym czasie... to teraz już nic z tego nie wiem hehe..
A urlop od 13 sierpnia, ale wyjeżdżamy już 11ego do Chorwacji:) tym bardziej się cieszę, że uwielbiam Chorwację:)
a co do blogu, to zonqa ma link w sygnaturze;)

Do góry