reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny nie smutajcie się cycki do góry ehhh zawsze jest nadzieja wiem że ciężko jak tak nie wychodzi i przychodzi rozczarowanie teraz zacznam myśleć że to w głowie faktycznie coś w psychice

reklama
Cześć kobiety moje!! Ale dawno do was nie zagładąlam coś wydarzyło sie nowego jakąś manuska sie pojawiła. My sie mamy dobrze rośniemy i cieszymy sie z pięknej pogody. Kolejnym powodem do świetowania są dzisiejsze urodziny oliwi jak to zlecialo obudziłam sie o 5 i robiłam wspomnienia porodowe ;-) życzę wam miłego i ciepłego dnia kochane :-*

agacynda fajne to Twoje mieszkanko:) mam bardzo podobne szafeczki w kuchni tyle że góra jest jasna a dół ciemny Puchate dywany, narzuty itp są jak najbardziej w moim guście ale niestety przy naszym kundlisku nie miałyby szans na przetrwanie choćby jednego dnia :(
My w prezencie ślubnym też nie chcieliśmy kwiatów, w totka znowu szczęścia nie mamy, alkohole i czekoladki mogłyby się okazać zgubne ;) poszłam do domu dziecka i zapytałam czy czegoś drobnego im nie brakuje typu maskotki a Pani powiedziała że brakuje im na przybory szkolne bo zaraz szkoła się zaczyna także u nas goście z piórnikami, kredkami, farbkami, zeszytami itp się na ślubie zjawili ;) oddaliśmy wszystko dzieciakom i radości w ich oczach nigdy nie zapomnę :) oczywiście były też kwiaty które poźniej zawieźliśmy na groby-przesądni nie powinni tego robić bo to podobno przynosi nieszczęście :/ jak dla mnie bzdura

A co Czarni masz fajnego dla córeczki??
My chcieliśmy wino i teraz mamy pełną szafę win i szkoda nam je wypijać, aż się boję że nie powinny tak długo leżeć.

reklama
Margotka Ty się kobieto nie przejmuj, że na teście jeszcze brak II, założę się że jesteś w ciąży kochana :tak:

Dziewczyny wiecie co ostatnio stwierdziłam, że im więcej czytam o objawach ciążowych to sobie wmawiam, że je mam, jestem chyba jakaś pierdyknięta :tak:

Do góry