reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

zmykam kochane zrobic mężusiowi kolacje bo zaraz wraca z pracy. w miedzy czasie też meczyk podglądam jest 2-0 dla włochów! . dziękuję Wam bardzo za dzisiejsze wsparcie:* dobrej nocki i owocnych staran:*

reklama
no dzisiaj już rozmawialiśmy z moim przyszłym, że chcemy zamiast wesela przyjęcie i żeby ksiądz był na sali/ u mnie w domu i tam nas 'zaślubił'... :D

Dzięki dziewczyny:) mam nadzieję, że to pozytywne podejście mojej gin do mnie dotrze i nie opuści i oby ono pomogło w starankach:)

Agacynda fajne mieszkanko i od razu widać w nim kobiecą rękę:)

Domik odpoczywaj z tym brzuchem i jak najszybciej do lekarza. Wierzę, że to nic poważnego - a już na pewno nie mającego wpływu na przyszłą ciążę:) ściskam mocno!
a z prezentem fajny pomysł:)
my mieliśmy pierwotnie plan, że zamiast kwiatów chcemy książki.. ale na kilka tygodni przed ślubem zmarła moja babcia i postanowiliśmy większość kwiatów jej zanieść... eh.. ciężkie to były chwile... w dzień spisywania protokołu przedślubnego w kościele, dwie godziny później był pogrzeb... mówię Wam - masakra...

ode mnie dziś tyle, kładę się bo padam po całym dniu, dooglądam mecz i do spania:)
dobrej nocki!

dobry wieczór.
dziewczyny ale wy mi humor poprawiacie czytam was hehe :) i nie chce Wam w rozmowach przeszkadzac bo jak tak sie was czyta to takie anioły z Was :)
Domi i jak sie kochana czujesz? dalej boli?
Piekne mieszkanie !! zakochałam sie w nim:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

@ nie ma! cieszyc sie czy nie.. nie wiem sama ale fatalnie sie czuje brzuszek hmm przestaje bolec czasem troche cmi ew chwile poboli, ale dzisiaj to sie czuje jakbym sie nie czula nie wim co myslec.. rozbolała mnie głowa i żołądek..:eek: jadlam dzis z siostra takie chrupeczki ktore sie smazy i tak mnie zemdlilo ..kurza stopa no nie wiem co myslec..piersi mnie nie bolą wrecz przeciwnie sa mniejsze:-(jesc mi sie nie chce..
weszłam dzis do sypialni Kamila (nie mieszkamy razem tzn mieszkamy ale jest to mieszkanie hmm w 2 domach mamy 2 domy :D nie chce zostawiac mojej mamy samej bo ojciec zostawil ja dla innej kawał sk*****a wybaczcie ale sie wkurzam jak o nim mowie..)i od razu kazałam mu wietrzyc ! przeszkadzal mi zapach..
w salonie zapieprz.. ale powiem tak znalezc dobrego pracownika to jest wyzwanie.. klientek sporo juz sie zapisuja.. i to mnie cieszy..

hej kochane:*
nie mialam czasu do was zagladac. w pracy zapierdziel a was nadrobic to graniczy z cudem ;)
mam teraz duze problemy z zasnieciem spie po 2- 3 h wiec chyba nie ma sensu mierzyc temperatury. (spojrzcie na moj wykres :D haha Mynia lacze sie z toba z tego co pamietam ty tez masz taki smieszny wykres ^^)szyjki nie badam boje sie ze infekcje znow zlapie.

witam :)

Frutty rób teściora :p na kiedy masz termin @? Trzymam kciuki za dwie kreski

Czarnooka ja tez mam taki dziwny wykres , teraz jest już trochę lepiej bo temp nie spada , a wcześniej to same góry i doliny

A właśnie temp mi trochę do góry skoczyła w końcu , czyli te anomlie w I fazie to pzez stres , miejmy nadzieję że już nie spadnie

dziewczyny mam problem z ustawieniem granicy wyższych temp , jest dobrze czy powinna być dzień wcześniej?

Ostatnia edycja:
Agacynda piękne mieszkanko :)

Frutty ciesz się, że @ nie ma i czym prędzej lub teściora :)

Ja dziś się skusiłam i zrobiłam test ale znów jedna kreska.

reklama
Witajcie:)
Dzisiaj jakoś tak pozytywnie, słonko świeci mamy piątek, już tylko 7 godzin do końca pracy:)i weekend:)
Margotka, jeszcze chyba za wcześnie ale wykresik śliczny:)Mam nadzieję, że następny test już sie namyśli, nie będzie dalej ściemniał i pokaże te II:)
Sihaya fajną masz Panią doktor aż Ci zazdroszczę.
Mynia jak Ci idzie walka z tymi nie dobrymi kartonami??Kto jest silniejszy??
Agacynda, bardzo fajne mieszkanko, miło się tak urządzać:)
Domikcw to chyba Ty pisałaś o kupnie wina na ślub jak mylę to przepraszam. Ale jeśli młoda para prosi o wino (my też chcieliśmy wino zamiast kwiatów), to nie kupowałabym martini, raczej jakieś dobre czerwone wino wytrawne lub pół wytrawne i do tego kieliszki - super pomysł. Ale jak lubią wina, to z martini mogą nie być zadowoleni. My zbieramy dobre czerwone wytrawne wina do piwniczki, którą planujemy kiedyś posiadać.
Di_perle - no to pojechałaś z tym posiadaniem wózka ale powiedz, ze go dostałaś, a nie kupiłaś:)??No i na pewno nie wprawiaj się pustymi przebiegami po mieście z wózkiem, bo mogą Cię zwinąć do jakiegoś zakładu.

Do góry