reklama
domikcw
Fanka BB :)
MYNIA dziękuje bardzo:* mmm ale pycha! na zdrowie dziewczyny
SIHAYA a jak Twoje odczucie po tych specyfikach? dostrzegłas jakies zmiany?

mgielka2008
no mynia zdecydowanie sobie tego nie wsadzę hahaha
cmoki kochana ja piwkuje samotnie a co Oliwia spi a ja mam piwko i siedzę oglądam sami swoi cudo
cmoki kochana ja piwkuje samotnie a co Oliwia spi a ja mam piwko i siedzę oglądam sami swoi cudo
Ostatnia edycja:
Witajcie z wieczora
ja niestety ledwo zywa przez to przeziebienie echhh
Mam takie pytanie jak sluz jest ładny taki przezroczysty, ciagliwy czyli wg mnie to tzw białko jajka to owulka juz tuz tuz tak?? Bo boli jajnikow byc nie musi??
Kurcze mimo ze juz tak duzo latek mam to nigdy sie tym nie interesowałam Pierwsze dziecko pojawiło sie przy pierwszej okazji jak sie na nie zdecydowalismy
Ps pomozcie mi gdzie/ w ktorym miejscu w profilu/ i jak mam sygnarurki wkleic?
ja niestety ledwo zywa przez to przeziebienie echhh
Mam takie pytanie jak sluz jest ładny taki przezroczysty, ciagliwy czyli wg mnie to tzw białko jajka to owulka juz tuz tuz tak?? Bo boli jajnikow byc nie musi??
Kurcze mimo ze juz tak duzo latek mam to nigdy sie tym nie interesowałam Pierwsze dziecko pojawiło sie przy pierwszej okazji jak sie na nie zdecydowalismy
Ps pomozcie mi gdzie/ w ktorym miejscu w profilu/ i jak mam sygnarurki wkleic?

Mynia_82
domikcw
też oglądam samych swoich. kurcze tyle razy się to ogląda, a to dalej śmieszne jest
Mynia ja słyszałam , że zwierzęta maja dar wykrywania u nas chorób i dolegliwości i chcą pomóc nam. tulac się lub lizac w obolałe miejsce. i nie raz slyszałam, ze to pomaga
LINIA (sory jak źle napisałam nick) według mnie to płodne dni już. działaj!
Mynia ja słyszałam , że zwierzęta maja dar wykrywania u nas chorób i dolegliwości i chcą pomóc nam. tulac się lub lizac w obolałe miejsce. i nie raz slyszałam, ze to pomaga
LINIA (sory jak źle napisałam nick) według mnie to płodne dni już. działaj!
Ostatnia edycja:
MYNIA dziękuje bardzo:* mmm ale pycha! na zdrowie dziewczyny![]()
Co do regularności to raz @ była po 30 raz po 31 dniach więc myślę, że nie źle. Wcześniej wahały się od 28-35dni - niby to niewielkie różnice, i nie kwalifikujące się do "cykli nieregularnych" ale przy staraniach mogły powodować utrudnienia.
Co do dolegliwości małpowych, to po pierwszym cyklu z castagnusm - żadnych zmian, ale teraz tej drugiej @ w ogóle nie czułam! gdyby nie krwawienie to nie wiedziałabym że jest @! nic mnie nie bolało, lekko ćmiło czasem podbrzusze... a normalnie to bez ibupromów i przespania całego pierwszego dnia nie było szans..
A
agacynda
Gość
Dziewczynki probowalam Was nadrobic ale
sil mi brak.
Wstalam dzisiaj o 6. Do 13 w pracy bylam a po pracy zapitalam do wrocka. Myniu Kochana ja dzisiaj tez w kartonach bylam. A sobote mnie czeka generalne wyprowadzkowe sprzatanie mieszkania we wrocku. Dzisiaj juz czesc przewiozlam :-) normalnie szal!!! Wreszcie w mieszkaniu mojego A widac ze tam mieszkam !! :-) jest cudownie!!!
sil mi brak.
Wstalam dzisiaj o 6. Do 13 w pracy bylam a po pracy zapitalam do wrocka. Myniu Kochana ja dzisiaj tez w kartonach bylam. A sobote mnie czeka generalne wyprowadzkowe sprzatanie mieszkania we wrocku. Dzisiaj juz czesc przewiozlam :-) normalnie szal!!! Wreszcie w mieszkaniu mojego A widac ze tam mieszkam !! :-) jest cudownie!!!
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej laski jak wam dzionek minął dzień bo ja jestem padnięta, nawet nie mam siły was nadrabiać
witam nowe staraczki
witam nowe staraczki
reklama
Sihaya, an pewno będzie dobrzeJa tak czuję
![]()
Zobaczcie jaki mój Fisio był małyTo było po około tygodniu pobytu u mnie
Miałam chore gardło i on ciągle się na nie kładł
Zobacz załącznik 478228
Rety Myniu, co za rozkoszny widok
Jak znajdę to też wkleję jej zdjęcie z tego okresu, a co!