reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domiku proszę Cię bardzo :) Wybacz, że nie w kieliszku ale sama z gwinta piję :) Napij się ze mną:)
A dla Mgiełki ten ikoras chyba za duży:) Bo to taka nakrętka:) Lubię to wino bo ma ładną butelkę, którą potem mogę zdecoupagować, no i smaczne jest :)
DSC00300.jpg

reklama
no mynia zdecydowanie sobie tego nie wsadzę hahaha
cmoki kochana ja piwkuje samotnie a co Oliwia spi a ja mam piwko i siedzę oglądam sami swoi cudo

Ostatnia edycja:
Witajcie z wieczora
ja niestety ledwo zywa przez to przeziebienie echhh
Mam takie pytanie jak sluz jest ładny taki przezroczysty, ciagliwy czyli wg mnie to tzw białko jajka to owulka juz tuz tuz tak?? Bo boli jajnikow byc nie musi??
Kurcze mimo ze juz tak duzo latek mam to nigdy sie tym nie interesowałam Pierwsze dziecko pojawiło sie przy pierwszej okazji jak sie na nie zdecydowalismy
Ps pomozcie mi gdzie/ w ktorym miejscu w profilu/ i jak mam sygnarurki wkleic?:zawstydzona/y:

też oglądam samych swoich. kurcze tyle razy się to ogląda, a to dalej śmieszne jest:)

Mynia ja słyszałam , że zwierzęta maja dar wykrywania u nas chorób i dolegliwości i chcą pomóc nam. tulac się lub lizac w obolałe miejsce. i nie raz slyszałam, ze to pomaga
LINIA (sory jak źle napisałam nick) według mnie to płodne dni już. działaj!

Ostatnia edycja:
MYNIA dziękuje bardzo:* mmm ale pycha! na zdrowie dziewczyny:-D
SIHAYA a jak Twoje odczucie po tych specyfikach? dostrzegłas jakies zmiany?

Co do regularności to raz @ była po 30 raz po 31 dniach więc myślę, że nie źle. Wcześniej wahały się od 28-35dni - niby to niewielkie różnice, i nie kwalifikujące się do "cykli nieregularnych" ale przy staraniach mogły powodować utrudnienia.
Co do dolegliwości małpowych, to po pierwszym cyklu z castagnusm - żadnych zmian, ale teraz tej drugiej @ w ogóle nie czułam! gdyby nie krwawienie to nie wiedziałabym że jest @! nic mnie nie bolało, lekko ćmiło czasem podbrzusze... a normalnie to bez ibupromów i przespania całego pierwszego dnia nie było szans..

Dziewczynki probowalam Was nadrobic ale
sil mi brak.
Wstalam dzisiaj o 6. Do 13 w pracy bylam a po pracy zapitalam do wrocka. Myniu Kochana ja dzisiaj tez w kartonach bylam. A sobote mnie czeka generalne wyprowadzkowe sprzatanie mieszkania we wrocku. Dzisiaj juz czesc przewiozlam :-) normalnie szal!!! Wreszcie w mieszkaniu mojego A widac ze tam mieszkam !! :-) jest cudownie!!!

reklama
Sihaya, an pewno będzie dobrze:) Ja tak czuję:)
Zobaczcie jaki mój Fisio był mały :) To było po około tygodniu pobytu u mnie :) Miałam chore gardło i on ciągle się na nie kładł :)
Zobacz załącznik 478228

Rety Myniu, co za rozkoszny widok:) cudny Twój figielek był - swoją drogą podobny do mojej w tym wieku;) też jakby po praniu w pralce/ suszeniu w suszarce;)
Jak znajdę to też wkleję jej zdjęcie z tego okresu, a co!

Do góry