reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja akurat wtedy zwierząt nie chciałam mieć za bardzo po pierwsze brak czasu po drugie zwierzaka w bloku jakoś mi szkoda było ale akurat wróciłam z nocki a na wycieraczce pod drzwiami siedzi taka kulka 2kg żywej wagi i piszczy no to wzięłam a że nie mogłam domku mu znaleźć żal do schroniska oddać to przygarnęłam no i jest mój kundel bury;-)sąsiadka mówiła że widziała z okna jak facet go z samochodu wyrzucił i odjechał..
Mi się kiedyś śniła moja śp.mama i trzymała dwie dziewczynki teraz tak sobie myślę że jedną mam już przy sobie a teraz czas na drugą :)

Ostatnia edycja:
reklama
Pianko, mój Fisio też siedział u mnie na wycieraczce, o 5 rano :) Obudził mnie płaczem. A ważył ze 20-30 dkg. Nie było czuć w ogóle jak po mnie chodził :)

No dobra, to która da mi kopa i powie spadaj do kartonów? :)

Ostatnia edycja:
Ja powoli uciekam bo mi Luśka psa zamęczy-to jej ulubiona zabawka interaktywna :) trzeba gwiazdę spać szykować a mężowy na służbie więc nocka samotnie buuuu :/ Miłego wieczoru Paniom życzę:-)

hahah wariatki jedne
ja to mogłabym z nogami do góry leżeć aby wyszło zwolnienie wziąść z pracy hahh ale co to da jak pęcherzyk pęknie to max.12 godzin i umiera ehhhh kupa kupa

hejka kochane:* u mnie bez zmian, czyli @ nie ma. ale brzuch boli nadal. wczoraj tak bolał wieczorem, że aż płakałam:-( no i cyce się odzywaja... dziś doszedł mi termometr. czekam na małpę i mierzę z Wami. kiedyś się zarzekałam, ze bym tego nie robila a tu masz ci babo placek:-D

witam też nowe koleżanki:)
MGIEŁKO pożycz korek od Myni z tego winiacza to może pomoże coś:-D
MYNIA podziel się winem! napiłabym się z tego żalu...eh

nie wiem co miałam jeszcze napisac, ale zaraz wstawie Wam moje słodkości

IMG_0297.jpg IMG_0299.jpgIMG_0298.jpg
IMG_0300.jpgIMG_0301.jpgoto moje chłopaczki kochane:*

to są chlopaki na poprawienie naszych nastrojów:0

MGIEŁKO nic na to nie poradzisz. niestety. co ma byc to bedzie
SIHAYA to trzymam kciuki, zeby wizyta poszła po Twojej mysli. a dupka dostałaś na uregulowanie cykli??

reklama
Dzięki domik:) mam nadzieję, że wrócę po wizycie do Was pełna nadziei i wiary, że będzie dobrze:)
Dupka dostałam na wyregulowanie i brałam przez 2 cykle. Do tego miałam castagnus na złagodzenie @.

Do góry