reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor ja wczoraj byłam na monitoringu jedno jajeczko 21 mm powiedział że owulacja się zaczyna albo była wczoraj w nocy albo będzie dziś, ostatnie próby u nas były w niedziele, a miałam dziś jechac do męża ale jest na strzelaniu nocnym to lipa straszna więc kolejny cykl stracony ehehhe

Ehh Mgiełko rozumiem Cię doskonale... jak nie poligony to strzelanie, jak nie strzelanie to jakieś kursy. Ciężkie mamy życie :)

reklama
U mnie 18 dzień...ale ciezko mi określić czy będzie on 28 dniowy, czy 30, chociaż z obserwacji kiedy pojawiły się dni płodne jestem bliżej 30...

Mgiełko ale dzisiaj dopiero wtorek a plemniczki i do 5 dni zyją u nas w środku więc ja bym była dobrej mysli :tak:

margotko mnie w 1 ciązy mimo,że poronionej bolały piersi i były twarde. I na wiekszości wykresów dziewczyny tak miały,że jak już cycki bolały to test wychodził. Nie wiem czy to dobry wyznacznika lke trochę w to wierzę

margotka to ty też żona wojskowego? to mnie w pełni rozumiesz, mój mąż ma strzelanie własnie na kursie bo od kwietnia jest na kursie w Poznaniu a w Lipcu drugą cześc kursu az do konca wrzesnia będzie miał pod warszawą to wogóle już będziemy się rzadziej widzieć więc wiecznie same jesteśmy
ehh i ta owulacja mnie dobiła wredna nie mogłaby poczekać do czwartku eheee a plemniczki nie wiem czy dotrwają do owulacji te z niedzieli

margotka to ty też żona wojskowego? to mnie w pełni rozumiesz, mój mąż ma strzelanie własnie na kursie bo od kwietnia jest na kursie w Poznaniu a w Lipcu drugą cześc kursu az do konca wrzesnia będzie miał pod warszawą to wogóle już będziemy się rzadziej widzieć więc wiecznie same jesteśmy
ehh i ta owulacja mnie dobiła wredna nie mogłaby poczekać do czwartku eheee a plemniczki nie wiem czy dotrwają do owulacji te z niedzieli

Tak Mgiełko też :) Więc doskonale Cię rozumiem i wiem jak to jest.
A jeśli owulkę miałaś wczoraj lub dziś to na pewno dotrwają :)

Mgiełko ale dzisiaj dopiero wtorek a plemniczki i do 5 dni zyją u nas w środku więc ja bym była dobrej mysli :tak:

margotko mnie w 1 ciązy mimo,że poronionej bolały piersi i były twarde. I na wiekszości wykresów dziewczyny tak miały,że jak już cycki bolały to test wychodził. Nie wiem czy to dobry wyznacznika lke trochę w to wierzę

Kurcze Sailor tylko mnie zawsze tydzień przed @ bolą piersi strasznie, w zeszłym cyklu zaczęły boleć już w 20dc a w tym cyklu cisza...

Ale robią się twarde? Bo w ciązy u mnie były właśnie twarde teraz czasem przed @ bolą ale nie są takie twarde :tak: margotko ja często testuję bo lubię ale wydaje mi się,że najwczesniej test wyjdzie 9 dnia po owulacji

Ale robią się twarde? Bo w ciązy u mnie były właśnie twarde teraz czasem przed @ bolą ale nie są takie twarde :tak: margotko ja często testuję bo lubię ale wydaje mi się,że najwczesniej test wyjdzie 9 dnia po owulacji

No właśnie nie są twarde :( Więc pewnie nic z tego nie wyjdzie...

A dziewczyny powiedzcie mi ... bo wczesniej nie miałam dzieci i nie miałam takiego podejscia jak teraz... czy załużmy jestem juz po owulacji czy warto czy w owgole jbyłby sens bym poszła na usg...czy było by widac czy jest jajeczko czy sie zagnieżdza, czy poczekac do terminu @?? Czy było by wiadac czy jest przed owulacja czy już po ...moze głupie pytanie ale proszę powiedzcie...

reklama
Do góry