reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Trzymam kciuki aniulkasNie mogę się doczekać kolejnego tygodnia, chce wykonać test. mam nadzieję że się uda i nasz groszek zacznie rosnąć![]()
Też mocno je zaciskam. Mężusia ciągle dopytuje, chce się upewnić ze poszło nam wszystko dobrze
Zastanawia mnie jednak to... jesteśmy ze soba już ponad 7 lat.. kochaliśmy się wiele razy bez zabezpieczenia i nie wpadlismy... boje się czy oby wszytsko jest Ok...mam nadzieje ze nasze progotowania na marne nie pójdą...
Zastanawia mnie jednak to... jesteśmy ze soba już ponad 7 lat.. kochaliśmy się wiele razy bez zabezpieczenia i nie wpadlismy... boje się czy oby wszytsko jest Ok...mam nadzieje ze nasze progotowania na marne nie pójdą...
Hej. Po pierwsze BRANETA moje gratulacje, trzymam kciuki
.
U mnie nadal @. Dzisiaj tak zimno, że ledwie z łóżka wszyscy wstaliśmy. Jeszcze tydzień i już będziemy mieli uszykowany samochodzik. Hurra. Ja w sobotę na ślub koleżanki i 20 lipca na wesele do Olsztyna a z Olsztyna może uda się wyskoczyć na parę dni nad morze
. Żeby tylko się udało. A ja Grzanka się odzywała po ślubie?

U mnie nadal @. Dzisiaj tak zimno, że ledwie z łóżka wszyscy wstaliśmy. Jeszcze tydzień i już będziemy mieli uszykowany samochodzik. Hurra. Ja w sobotę na ślub koleżanki i 20 lipca na wesele do Olsztyna a z Olsztyna może uda się wyskoczyć na parę dni nad morze
Mynia_82
Fanka BB :)
Anke
Pozdrów ode mnie Olsztyn
Mój kochany Olsztyn 
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Anke zafasolkowane nie często nas odwiedzają czasem Czarni coś skrobnie
Też mocno je zaciskam. Mężusia ciągle dopytuje, chce się upewnić ze poszło nam wszystko dobrze![]()
Aniulkas ja też od się wiele razy kochałam z moim m bez zabezpieczenia i też nie wpadliśmy, dopiero później zaczęłam sobie wyliczać itd i też nic a jesteśmy już po badaniach i wszystko jest jak najbardziej ok, wyniki dobre i jak to mój ginekolog powiedział - nic tylko dzieci robić
Ostatnia edycja:
reklama
Aniulkas ja też od się wiele razy kochałam z moim m bez zabezpieczenia i też nie wpadliśmy, dopiero później zaczęłam sobie wyliczać itd i też nic a jesteśmy już po badaniach i wszystko jest jak najbardziej ok, wyniki dobre i jak to mój ginekolog powiedział - nic tylko dzieci robićAle jak widzisz też się nam nie udaje
Mam nadzieję że i tobie i Nam się uda
Moja szwageirka wpadła będąc panna a wystarszył im jeden wyjazd sywestrowy :/ na poczatku zazdrościłam, ale nie chciałabym miec dziecka nie majac nawet 19 lat...