reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok u mnie jest to samo zamiast czerpać przyjemnościowy z seksu i kochać się kiedy ma się na to ochotę to ja jak taki ..nawet nie wiem do czego się porównać, i to ciągłe myślenie uda się czy nie

ja uciekam

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam zamiar w tym cyklu wyjąć z dna szafy sexowne fatałaszki, które jakiś czas temu poszły w odstawkę, już zapomniałam jak lubię się dla niego stroić.

Myniu nie było żadnej kontroli tak tylko nas w konia robią żebyśmy lepiej pracowali ale niestety przy brakach personelu się nie da.

Właścicielka mieszkania które teraz wynajmuje mnie wkurzyła...
Ja mam jej malować mieszkanie przed wyprowadzką albo płacić za farbę... spotkałyście się z czymś takim? Za naturalne zużycie mieszkania odpowiada przecież właściciel. Ja jej za to płacę 800 zł za 18 metrów kwadratowych mieszkania żeby ona miała za co pomalować...
Tyle mieszkań w życiu wynajmowałam i w życiu czegoś takiego nie było...

Witam Was Wszystkie.
Postanowiłam, sie przedstawic i sie do was "zapisac"-jesli mozna oczywiscie??:-) Czytam was juz jakis miesiac ale dopiero teraz nabralam odwagi.
Zeby tak zaczac od poczatku mam na imie Sylwia. Jestem mama starajaca sie :-) i jednoczesnie majaca 7 letniego synka.

Myniu powiedz jej że chyba ją :angry: ona ma to sobie z tych pieniędzy co jej płacisz zrobic. ja kiedys w ramach odstepnego pomlowałam ale za 1 miesiąc nie płaciłam.

Myniu, my jak wynajmowaliśmy mieszkanie, to na koniec też je malowaliśmy tzn. tak się nam nie chciało, że tylko maznęliśmy parę razy wałkiem, ale sprawiało wrażenie odświeżonego.

reklama
witajcie dziewczyny
ale mam dziś suchy kaszel i piecze mnie w piersiach chyba w płucach hmmm normalnie już sobie wkręcam raka płuc ( ostatnio troche popalam) musze z tym skończyć bo to chyba po fajkach te pieczenie w płucach
a poza tym to dziś miły dzień w pracy bo tylko do 14.30 zwolniłam się bo idę do przedszkola mojej niuni na zakonczenie roku szkolnego z angielskiego
hehe miałam potem jechać do męza do poznania ale ma strzelanie od 19tej beznadzieja nawet nie miałby się jak wyrwać

Do góry