reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie dziewczyny
ale mam dziś suchy kaszel i piecze mnie w piersiach chyba w płucach hmmm normalnie już sobie wkręcam raka płuc ( ostatnio troche popalam) musze z tym skończyć bo to chyba po fajkach te pieczenie w płucach
a poza tym to dziś miły dzień w pracy bo tylko do 14.30 zwolniłam się bo idę do przedszkola mojej niuni na zakonczenie roku szkolnego z angielskiego
hehe miałam potem jechać do męza do poznania ale ma strzelanie od 19tej beznadzieja nawet nie miałby się jak wyrwać
Mgiełko ja ostatnio tez mam ochotę na popalanie ale jakoś sie trzymam z dala od fajek. Kiedy wypada Ci owulka?

reklama
Cześć Line
Bzibzioku, ja się z czymś takim w żyiu nie spotkałam... tzn jakbym namalowała wielkiego kut... :) na suficie to jasne, ale takie zwyczajne zużycie?
A właśnie, u was na studiach albo w szkole też krążył taki dowcip? Puszczało się kartkę z ostatniej ławki do wszystkich po kolei i każdy kto czytał co jest napisane zadzierał głowę do góry. A na kartce było napisane: "Kto namalował tego kutasa na suficie?" :) Ubaw po pachy jak wszyscy po kolei zadzierają głowy a wykłądowca nie wie o co chodzi i w końcu też zaczyna zerkać :)

Ja też się wtedy z tym po raz pierwszy spotkałam, ale tak podpisaliśmy umowę z właścicielem, że przed wyprowadzką odświeżymy mieszkanie.
Ale jeśli nie masz takiego zapisu w umowie to może spadać.

Cześć Line
Bzibzioku, ja się z czymś takim w żyiu nie spotkałam... tzn jakbym namalowała wielkiego kut... :) na suficie to jasne, ale takie zwyczajne zużycie?
A właśnie, u was na studiach albo w szkole też krążył taki dowcip? Puszczało się kartkę z ostatniej ławki do wszystkich po kolei i każdy kto czytał co jest napisane zadzierał głowę do góry. A na kartce było napisane: "Kto namalował tego kutasa na suficie?" :) Ubaw po pachy jak wszyscy po kolei zadzierają głowy a wykłądowca nie wie o co chodzi i w końcu też zaczyna zerkać :)
Myniu padłam ze śmiechu :-D

Witam!
Witam także Ciebie line-6:tak:
Normalnie dziewczyny jak mnie głowa dzisiaj boli :wściekła/y:coś czuje że @ się zbliża w końcu dobry tydzień został do @ :zawstydzona/y:
nie mogę wysiedzieć na miejscu ani na niczym się skupić tak mi baniak naparza :wściekła/y:

Ja też się wtedy z tym po raz pierwszy spotkałam, ale tak podpisaliśmy umowę z właścicielem, że przed wyprowadzką odświeżymy mieszkanie.
Ale jeśli nie masz takiego zapisu w umowie to może spadać.
Problem w tym, że w ogóle nie mam umowy... a Pani właścicielka pracuje w moim urzędzie. Więc z jednej strony fajnie a z drugiej... nie chce sobie robić afer i plotek w pracy...

reklama
Cześć Line

Dobre..

Do góry