reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibzioku ja do kuchni na razie kupuje tylko lodówkę i płytę:) bo bez tego się nie da żyć :) Nawet na piekarnik mnie na razie nie stać... no ale i tak się cieszę :) Ale wybieranie faktycznie jest fajne:) Dla mnie jeszcze fajniejsze będzie już samo dekorowanie. Mam bzika na tym tle. Pierdołeczki, które dodają smaczku najbardziej lubię :) Dlatego też drapak dla Fiśka sama będę robić bo te gotowe są takie... nieeleganckie :) Przynajmniej do mojego wnętrza nie będą pasować :)
Sailorka Figielek, nie zapeszając, ostatnio mnie nie budzi, przychodzi nad ranem do mnie do łóżka i się tuli i budzi się ze mną jak dzwoni budzik :)

Ostatnia edycja:
Myniu rozumiem Cię doskonale. My i tak musieliśmy wziąć kredyt na mieszkanie i wiele rzeczy, które żeśmy szacowali na wyższe kwoty udało nam się znaleźć taniej więc z kredytu nam starczyło pieniędzy na wyposażenie mieszkania, dzięki temu udało nam się wszystko od razu kupić.

nastawiasz budzik co rano na tą samą godzinkę mierzysz zapisujesz i po wstaniu wprowadzasz na wykres :tak: najlepiej mierzyc waginalnie i ja polecam termometr elektroniczny.

Mi castagnus całkowicie rozwalił cykl, prl wzrosła z 35 do 75 jakoś tak :no: dla mnie się nie nadaje :-) ale niektóre dziewczyny są zadowolone :tak: nie miałam swędzenia ( . )( . )

Haha Di_perle też sie tak czułam jak zaczęłam wojować z kalendarzem.
Ale szybko to opanujesz, podstawowe parametry są tam przypisane możesz je w ustawieniach rozbudować o swoje obserwacje i odczucia i jak klikniesz w dany dzień musisz tylko uzupełnić okno, które Ci wyskoczy.

Ja Bzibzioczku kredyt brałam tylko na mieszkanie i to nie całe bo tam mały chachmęcik był robiony z rodziną na swoim :) Także i dziadek i ciotka wyskoczyli z kaski:) A teraz już cała rodzina spłukana :) I na drzwi ledwo uzbierałam :)

Aha no i się pochwaliłam, że mam nudy i właśnie dostałam 100 stronicowy dokument do zaopiniowania, na dziś :)

Ja Bzibzioczku kredyt brałam tylko na mieszkanie i to nie całe bo tam mały chachmęcik był robiony z rodziną na swoim :) Także i dziadek i ciotka wyskoczyli z kaski:) A teraz już cała rodzina spłukana :) I na drzwi ledwo uzbierałam :)

Aha no i się pochwaliłam, że mam nudy i właśnie dostałam 100 stronicowy dokument do zaopiniowania, na dziś :)

Myniu wykrakałaś to teraz będziesz czytać. Ja mam dzisiaj w pracy kontrolę, będzie dyr regionalny więc trzeba się będzie uśmiechać od ucha do ucha ehh i kłaniać w pas. Mam nadzieję,że już był i na mojej zmianie nie będzie.

reklama

No to my musieliśmy sobie sami poradzić finansowo, nie było chętnych do pomocy.

Do góry