reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie:)
Nie czytałam od piątku i przez ostatnie 1,5 godziny nadrabiałam grzecznie zaległości:)
Teraz już jestem na bieżąco!!
BRANETKA WIELKIE GRATULACJE!!!!!
Ja byłam u rodziców 400 km dalej i na ślubie kuzyna, także weekend mi zginął w mgnieniu oka i nawet się nie zorientowałam, że powinnam była odpocząć. A tu wypoczęta z pewnością nie jestem, a od rana znowu w pracy:(
@ mi się skończyła wczoraj (była bardzo punktualna, a po sardynce ani śladu) - a piersi bolą i swędzą zupełnie nie wiem o co chodzi - czy to możliwe, że po skończonej serii castangusa tak jest??
Moi rodzice, którzy normalnie o nic nas nie pytają tylko czekają aż sami im powiemy jak będziemy mieć ochotę, to wczoraj nie wytrzymali i zaczęli dopytywać, kiedy zostaną dziadkami i że to chyba najwyższy czas bo już stara jestem, ech...ale ja bym chciała im powiedzieć że będą dziadkami...a tu nic z tego. Tylko się po cichu wykręciliśmy, że jak przyjdzie na to odpowiedni czas:(Oczywiście przez moment była strasznie zła i smutna, że mnie o to pytają ale oni to akurat z dobrej woli i nie mają nic złego na mysli. Więc jakoś to przełknęłam.
Coś Sihaya się nie odzywa.
Mynia, dobrze że z Figielkiem masz już sprawę załatwioną teraz nic tylko brykać sobie może, a i Ty już myśleć o tym nie musisz. Teraz już tylko szybciutko sie przeprowadź i możesz spokojnie pączkować - będzie pełnia szczęścia:)
Sailor, Królewna przykro mi że to jednak jeszcze nie ten cykl.

Królewno u mnie dzisiaj będzie @ na 100% bo brzuszek mnie okropnie boli. Cóż poczekam do 3 dc i od nowa jadę na clo. Jestem dobrej myśli kochana może to był dopiero pierwszy cykl z clo taki na nabranie rozpędu i w następnym nam się uda? :-)
Wiesz twój wykresik jest ładny i skok i sluz i nie krótki, długa faza luteaalna i owulka była. :tak: Podstawy są super tylko tak mało % mamy na zajście w ciążę w cyklu chyba coś koło 30 będąc zdrową więc mamy jeszcze 2 cykle jakby co :tak:

Mam dzisiaj 10 godzin w pracy. Wracam po 22 więc teraz troszke posiedzę bo potem to już pewnie nie będzie mi się chciało.:no:

Bzibzioczku mnie te pytania powoli zabijają. Raz sąsiadka...a niektóre są poprostu bezczelcze wręcz:
Nie staracie się o dziecko? Już rok po ślubie a czas ucieka...
A wy czemu jeszcze dzieci nie macie?
Czekacie pewnie na swój dom a potem pewnie nie będziesz mogła zajść mówię Ci dziewczyno starajcie się bo czas ucieka :szok::wściekła/y::angry:

hej :)
ja tylko na chwile wpisać tempke i lecę, a tak w ogóle to nic nie rozumiem z tego mojego wykresu wczoraj była owu przynajmniej wszystko na to wykazywało śluz ,ból jajników a dzisiaj tempka 36,31 ,wczorajsza była zaburzona
eh nic już nie wimem:-(

Bzibzioku, mama jak to pyta to nie tak przykro, no może przykro ale w inny sposób. Ja swojej też bym chciała powiedzieć, że będzie babcią, choć ona pewnie by to w tym momencie źle przyżyła w pierwszej chwili :) Że on w Szwecji, ja tu, że bez ślubu ale ona już nawet Figla czasem jak dziecko nosi na rękach i widzę, że wnuka jej trzeba i to szybko :)
Też się zastanawiam co z naszą Sihayą :)
Królewno, może jeszcze nic straconego, chociaż niby masz termin owu ale czasem testy nie wychodzą 14 dni po owu...
Ja mam dziś nudy w pracy, znalazłam już sobie szafę, drzwi i właśnie projektuję drapak dla Fiśka :) taki płodny mam dzień :) I dosłownie i w przenośni chyba bo jajniki napieprzają niemiłosiernie, ledwo do pracy doszłam. Ale temperatura nadal niska, czekam na skok :)
Aha Bzibzioku, ja nie miałam żądnych dziwnych efektów ubocznych po castagnusie, ale wiem, że swędzenia itp są możliwe :)

Agnieszko taki zębaty ten twój wykres jak mój kiedy nie zbijałam prolaktyny. Dziewczyny spece od npru od razu mi powiedziały,że to się nazywa wykres zęby rekina czy jakoś tak i prolatyna. Ale ty chyba badał prolaktynę i było ok? Bo nie pamiętam. :confused:

Myniu to Figielek będzie miał gdzie poszaleć :-) i oszczędzi CI wczesnoranne pobudki

Pyscku bardzo mi przykro. Babcia na pewno się będzie tobą opiekować. Na zawsze zostanie w twoim sercu, jest teraz szczęśliwa i nie cierpi już.

reklama
No właśnie jak mama pyta to tak jakoś inaczej.
No ja w piątek to myślałam że się wścieknę, cały czas czułam piersi i ciągle miałam ochotę się drapać, a tak trochę głupio na weselu siedząc za stołem:)mogliby na mnie dziwnie patrzeć:)
Myniu fajny moment z wybieraniem rzeczy do mieszkania, mi się najbardziej podobało wybieranie sprzętów do kuchni. Bo weszliśmy do rtv euro agd pani nas zapytała czego szukamy , a my jej na to że wszystkiego:) No i kupiliśmy lodówkę, kuchenkę, płytę, zmywarkę, okap, mikrofale i inne pomniejsze:)

Do góry